.

.

Калъф за носене на контролера Switch Pro, Защитен Твърд Преносим Пътен калъф Keten, калъф за контролера на Nintendo Switch Pro, също е подходящ за контролера на Xbox One (черен)

Калъф за носене на контролера Switch Pro, Защитен Твърд Преносим Пътен калъф Keten, калъф за контролера на Nintendo Switch

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

[Идеален] - Този калъф е специално разработен за контролер Switch Pro.Вътрешното пространство на 100% отговаря на вашия контролер. [ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА] - кажете сбогом на прах или драскотини.Твърд корпус EVA защитава вашето устройство, докато мек вътрешен материал защитава вашето устройство от различни злополуки. [ПЕРФЕКТНИЯ калъф за носене] - С линия за пушка ще е много удобно да се взема своето устройство с вас на път или пътуване. [ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН] - Загрижени за това, че мястото е прекалено малко?Вътрешен мрежест джоб ще ви помогне да решите ненужна проблем.Можете да сложите допълнителни аксесоари Nintendo Switch, като кабел, външно зарядно устройство, кутия с игрални карти и т.н. [ИДЕАЛНА ГАРАНЦИЯ] - Keten предлага на 45-дневна гаранция за връщане на парите и доживотна гаранция.Ако смятате недоволство нашия продукт, моля, просто се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Keten и осигурява денонощно обслужване на клиенти.Всеки път, когато се обръщат към нас, ние все още сме тук за вас. [Идеален] - Този калъф е специално разработен за контролер Switch Pro.Вътрешното пространство на 100% отговаря на вашия контролер. [ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА] - кажете сбогом на прах или драскотини.Твърд корпус EVA защитава вашето устройство, докато мек вътрешен материал защитава вашето устройство от различни злополуки. [ПЕРФЕКТНИЯ калъф за носене] - С линия за пушка ще е много удобно да се взема своето устройство с вас на път или пътуване. [ПЕРФЕКТЕН ДИЗАЙН] - Загрижени за това, че мястото е прекалено малко?Вътрешен мрежест джоб ще ви помогне да решите ненужна проблем.Можете да сложите допълнителни аксесоари Nintendo Switch, като кабел, външно зарядно устройство, кутия с игрални карти и т.н. [ИДЕАЛНА ГАРАНЦИЯ] - Keten предлага на 45-дневна гаранция за връщане на парите и доживотна гаранция.Ако смятате недоволство нашия продукт, моля, просто се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Keten и осигурява денонощно обслужване на клиенти.Всеки път, когато се обръщат към нас, ние все още сме тук за вас.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория