.

.

Bopaodao Червена Бакелитовая Фенольная Ламиниран Смола Плоска Плоча За печатни платки, използвани в електрически и електронни устройства, направи си сам и занаяти, 4 м?

Bopaodao Червена Бакелитовая Фенольная Ламиниран Смола Плоска Плоча За печатни платки, използвани в електрически и електронни

Оценка на посетителите:

BGN 29.33
Брой продукти
Налично за поръчка

2 елемента 200 x 150 x 4 мм. Материал : Има табелка, на ламинат фенолом, изработени от избелени дървесна маса, напоени с фенолна смола и подвергнутой горещия уплътняване.Bakelite притежава характеристиките на изолацията, липсата на статично електричество, устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина, липсата на водопоглощения и висока износоустойчивост.Като фабрично продавач, ние можем да предоставят пълни фасоны и други размери бакелит.Имаме обработващ център с ЦПУ за предоставяне на услуги за инсталация, можем да го обработва по ваше изготвянето и изисквания, моля, изпратете ни съобщение ние ще ви изпратим ценова оферта.Подходящ за сверлильных площадки за производство на печатни платки, разпределителни кутии за храна, затягане дъски, отливане-шперплат, разпределителни кутии за високо и ниско напрежение, опаковъчни машини, гребенок и т.н. е Подходящ за двигатели, механични форми, печатни платки, измишльотини на ИКТ.Формоване машина, пробивна машина, карета перална площадка за масата.Технически данни : Марка : bopaodaматериал : смола Време за доставка : Ако това не FBA, 7-10 работни дни, изпратени по въздух Информация : 1. Ние можем да предоставим на пластмасови табели от всякакъв размер по ваше желание, моля, уведомете ни.2. Цената се базира на въздушния превоз; ако имате нужда от търговия на едро транспорт, можете да изберете и морски превоз, и цената е по-ниска, по време на изпълнение на поръчката е около 45 естествени дни, моля, уведомете ни за това чрез съобщение.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория