.

.

MONDOTOY Забавно Роликовая Играчка за Котки, Дървени Трековые Топки, Въртяща Маса за Коте, Подпружиненная Играчка с Дырявой Храна, Интерактивни Играчки за Котки, Подар?

MONDOTOY Забавно Роликовая Играчка за Котки, Дървени Трековые Топки, Въртяща Маса за Коте, Подпружиненная Играчка с Дырявой

Оценка на посетителите:

BGN 12.26
Брой продукти
Налично за поръчка

【Пропагандируйте здравословно хранене при кучета】Подпружиненная играчка "спукан храна" е внимателно разработена за забавяне на процеса на ядене на вашия домашен любимец, за предотвратяване на стомашно разстройство, повръщане и подуване на корема, а също и ще позволи на котката да се забавляват по време на хранене. 【Противоскользящий】 Подпружиненная играчка "спукан храна" има четири нескользящие гумени крачета отдолу, за вашият домашен любимец не се отмени го.Котките могат да гони игрушечным мячиком, катящимся по пистата, докато те добиват храна. 【Безопасно и нетоксично】 В нашите играчки топка tower котка от сигурна дърво няма вредни материали.Идеална интерактивна играчка-котешки топка за котенца!Гладки ръбове, за безопасни и забавни упражнения и игри. 【Украса】 Пътека е предназначена не само за котки, но и за това, за да изглежда страхотно на вашия дом.Благодарение на обема, неутрален дизайн на нашата играчка cat track - идеалното място за вашата котка, за да почесаться и да играят.Обслужване на клиенти - Вие нищо не рискувате при своята покупка.Ако не се чувствате на 100% удовлетворени нашия продукт, моля пишете ни.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашето запитване в рамките на 24 часа.Моля, проверете е-магазина ни, за да научите повече стоки и други предложения, които ви очакват!. 【Пропагандируйте здравословно хранене при кучета】Подпружиненная играчка "спукан храна" е внимателно разработена за забавяне на процеса на ядене на вашия домашен любимец, за предотвратяване на стомашно разстройство, повръщане и подуване на корема, а също и ще позволи на котката да се забавляват по време на хранене. 【Противоскользящий】 Подпружиненная играчка "спукан храна" има четири нескользящие гумени крачета отдолу, за вашият домашен любимец не се отмени го.Котките могат да гони игрушечным мячиком, катящимся по пистата, докато те добиват храна. 【Безопасно и нетоксично】 В нашите играчки топка tower котка от сигурна дърво няма вредни материали.Идеална интерактивна играчка-котешки топка за котенца!Гладки ръбове, за безопасни и забавни упражнения и игри. 【Украса】 Пътека е предназначена не само за котки, но и за това, за да изглежда страхотно на вашия дом.Благодарение на обема, неутрален дизайн на нашата играчка cat track - идеалното място за вашата котка, за да почесаться и да играят.Обслужване на клиенти - Вие нищо не рискувате при своята покупка.Ако не се чувствате на 100% удовлетворени нашия продукт, моля пишете ни.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашето запитване в рамките на 24 часа.Моля, проверете е-магазина ни, за да научите повече стоки и други предложения, които ви очакват!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория