.

.

16 Опаковъчни Кутии За обувки От Прозрачна пластмаса С Възможност за стифиране, Органайзер За обувки В гардероба, Органайзер За Шапки, Органайзер За обувки В Гардер?

16 Опаковъчни Кутии За обувки От Прозрачна пластмаса С Възможност за стифиране, Органайзер За обувки В гардероба, Органайзер

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

? НИЕ СЕ ВЪРНАХМЕ! - ПОДАРЪК, с КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ се ХВАЛЯ - Нашите фенове не могат да се наситят!Този органайзер за съхранение на обувки, със сигурност ще се превърне в хит за любителите на високи токчета, направени със собствените си ръце.Задължителна витрина за обувки, за да си обувки изглеждаше точно така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва. ✨ НАПРАВЕНО КАТО СТЕЛЛАЖА ЗА ИЗЛОЖБАТА СТОКИ - нашите елегантни контейнери за съхранение на обувки кутии позволяват да си обувки, играчки в целия им блясък.Изберете правилния титуляр за обувки никога не е било толкова лесно!. ? УМОРЕНИ ОТ ЛОШ ОРГАНИЗАТОР ЗА ОБУВКИ? - Нашият патентован за обувки отделение се усилват и могат да издържат натоварване до 10 кг., Фуражи склад и могат да бъдат демонтирани, за да се спести място, докато съберете своята колекция със свое собствено темпо!. ? ЗАЩИТА на НАЙ-ЦЕННОТО - калъф за обувки "ЛЕКО" е оборудван с вградена система за вентилация, която осигурява защита на обувките от прах и мръсотия.Добра обувки ще ви отведе в добри места, и си заслужава НАЙ-доброто грижи. ❤️ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ НАШИЯ УДИВИТЕЛНИ ПЛЕМЕ - ти получаваш това, за което плащаш, и ние бихме искали да предостави повече, като се започне с видеоинструкций, които ще помогнат на теб бързо и безплатно замени кутия за обувки, в случай на повреда при доставката, и се завърши с демонстрация на твоята колекция в социалните мрежи. ? НИЕ СЕ ВЪРНАХМЕ! - ПОДАРЪК, с КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ се ХВАЛЯ - Нашите фенове не могат да се наситят!Този органайзер за съхранение на обувки, със сигурност ще се превърне в хит за любителите на високи токчета, направени със собствените си ръце.Задължителна витрина за обувки, за да си обувки изглеждаше точно така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбва. ✨ НАПРАВЕНО КАТО СТЕЛЛАЖА ЗА ИЗЛОЖБАТА СТОКИ - нашите елегантни контейнери за съхранение на обувки кутии позволяват да си обувки, играчки в целия им блясък.Изберете правилния титуляр за обувки никога не е било толкова лесно!. ? УМОРЕНИ ОТ ЛОШ ОРГАНИЗАТОР ЗА ОБУВКИ? - Нашият патентован за обувки отделение се усилват и могат да издържат натоварване до 10 кг., Фуражи склад и могат да бъдат демонтирани, за да се спести място, докато съберете своята колекция със свое собствено темпо!. ? ЗАЩИТА на НАЙ-ЦЕННОТО - калъф за обувки "ЛЕКО" е оборудван с вградена система за вентилация, която осигурява защита на обувките от прах и мръсотия.Добра обувки ще ви отведе в добри места, и си заслужава НАЙ-доброто грижи. ❤️ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ НАШИЯ УДИВИТЕЛНИ ПЛЕМЕ - ти получаваш това, за което плащаш, и ние бихме искали да предостави повече, като се започне с видеоинструкций, които ще помогнат на теб бързо и безплатно замени кутия за обувки, в случай на повреда при доставката, и се завърши с демонстрация на твоята колекция в социалните мрежи.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория