.

.

Mocsicka 8 фута (2,5 м) Бежов през Цялата Фон Полиестер Детски Бежово Кръг Фон Детски Душ Торта за рождения Ден на Маса, Украса на парти Банер (Бежово, 8 фута)

Mocsicka 8 фута (2,5 м) Бежов през Цялата Фон Полиестер Детски Бежово Кръг Фон Детски Душ Торта за рождения Ден на Маса,

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

★【Марка】- Mocsicka, американска марка.Професионално разработен фон за снимки.Ако Имате нужда от Потребителски фон или Банер, моля, свържете се с нас. ★ 【Материал】-Професионална полиестерен плат. лек, здрав, удобен за съхранение и пренасяне, може да се мие и да се използва отново в продължение на дълго време. ★ 【Размер】 - 8 фута x 8 фута / 250x250 см (диаметър 250 см). ★ 【Осъществяване】-В комплекта са включени само един през цялата фон, и той се впуска в сгънат вид.На обратната страна има дъвка, която лесно се закача. ★ 【Широкото използване на】- Този кръг фон може да се използва като аксесоари за партита (на новородено, детски душ, булчински душ, рожден ден, празник, You Tube, украса за дома, фотографско студио и т.н.). ★ За продукта 1. Материали : полиестерен плат. 2. Високо качество : лек, дебел, удобен за переноске, здрав и моющийся. 3. Лесно се побира-на обратната страна има дъвка, тя е лесно да се носят на ръка. 4. Имаме много професионални фабрики и доставчици на декори за фотография. ★ За транспортиране 1. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно. 2. Ето как премахване на гънки. 1) Използвайте скоба за фон, или държач за фон, за да го закачите на 3-4 дни. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни. 3) Прогладьте задната част на фотографски фон локално парно гладене (не суха) на слаб огън, и ефектът ще е очевиден.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ★ Забележка : 1. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта.Действително продукт включва в себе си само фон, а не за фон на рамка и фон на клипа. 2. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. 3. Ние също така подкрепяме и персонална настройка на заден план.Ако е необходимо, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория