.

.

TOYANDONA, 5 бр., Надуваеми Топки за деца, Топки за игра на Кикбол, Тренировъчен Футболен комплект, Кикбол за деца, Хлопающий Кикбол, Поглаживающий топката, Перлата на топ?

TOYANDONA, 5 бр., Надуваеми Топки за деца, Топки за игра на Кикбол, Тренировъчен Футболен комплект, Кикбол за деца, Хлопающий

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Топки за деца от 1-3 години : са предназначени, за да помогнат на вашите деца да придобият увереност в себе си и да развият своите умения за залавяне и хвърляне.Носете по-голямо удоволствие за трениращите.Надуваеми топки : Произведени от екологично чист материал, PVC, за запазване на здравината на топката; не се използват при игра.Топки за децата : Ярък цвят ги прави чудесен избор за всички класове.Основа за кикбола : Силни : Произведени от екологично чист материал, PVC, за запазване на здравината на топката; не се използват при игра.Също така и за вашите деца, за да ги спортно събитие е по-интересно.Кикболы за деца : Идеална играчка за празници, дейности на открито, и всички игри.Топки за деца от 1-3 години : са предназначени, за да помогнат на вашите деца да придобият увереност в себе си и да развият своите умения за залавяне и хвърляне.Носете по-голямо удоволствие за трениращите.Надуваеми топки : Произведени от екологично чист материал, PVC, за запазване на здравината на топката; не се използват при игра.Топки за децата : Ярък цвят ги прави чудесен избор за всички класове.Основа за кикбола : Силни : Произведени от екологично чист материал, PVC, за запазване на здравината на топката; не се използват при игра.Също така и за вашите деца, за да ги спортно събитие е по-интересно.Кикболы за деца : Идеална играчка за празници, дейности на открито, и всички игри.Пратката е списък от 5-те детски игрални топки Характеристики - Размер : 15x15x15 см /5,9x5,9x5,9 инча детски кикбол. - Материал : хлопающий кикбол от PVC. - Цвят : Тренировъчен комплект за кикбола случайно цвят. - Е проектиран, за да помогне на вашите деца да придобият увереност в себе си и да развием уменията им за залавяне и хвърляне.Носете по-забавно тренирующимся деца, да играе с топка. - за вашите деца, за да ги спортно събитие по-интересно, използвайте кикболы за деца. - Идеалната играчка за партита по повод рожден ден, тържества, събития на открито и всички видове игри със спортен топката. - Изработен от екологично чист материал, PVC, топката да е здрав; не ще се счупи при игра на топка на детската площадка. - Ярки цветове, което го прави чудесен избор за всички дейности база за кикбола.Описание на продукта Поставка за кикбола Това е идеалната играчка за партита по повод рожден ден, тържества, събития на открито и всички видове игри.блестящо топката Блестящо топката е проектиран, за да помогне на вашите деца да придобият увереност в себе си и да развием уменията им за залавяне и хвърляне. надуваеми топки за деца Ярки цветове го правят отличен избор за всички дейности.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория