.

.

Поставка за растенията WTZ, 6 Нива, 14 Стелажи за растения В саксии, Дървени и на Нива на срока За растенията на закрито и Открито, Многофункционална Стълба, Държач за р?

Поставка за растенията WTZ, 6 Нива, 14 Стелажи за растения В саксии, Дървени и на Нива на срока За растенията на закрито

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Естествен материал】 Нашата вътрешна дървена поставка за растения, изработена от 100% естествена дървесина със стабилна структура. 【Лекотата на монтажа】 Дървени поставки за растения е с уникален дизайн с помощта на комбинация от дървени пръчки и многоголовых интерфейси. 【Здрава и устойчива】 Тази поставка за растенията в дневната е решена с помощта на комбинация от съединения от ABS-пластмаса и принципа на триъгълна стабилност. 【Многослойни дизайн】 Многопластова поставка за големи високите саксии за растения ще ви помогне да се грижат за всички видове стайни растения и цветя. 【Гъвкавост】Можете да публикувате теми домашен интериор на ъглов рафт.Може да се използва в дневен тракт, спалня, веранда, ъгъл, балкон, офис, двор, тераса, магазин, изложбена зала и др 【Естествен материал】 Нашата вътрешна дървена поставка за растения, изработена от 100% естествена дървесина със стабилна структура. 【Лекотата на монтажа】 Дървени поставки за растения е с уникален дизайн с помощта на комбинация от дървени пръчки и многоголовых интерфейси. 【Здрава и устойчива】 Тази поставка за растенията в дневната е решена с помощта на комбинация от съединения от ABS-пластмаса и принципа на триъгълна стабилност. 【Многослойни дизайн】 Многопластова поставка за големи високите саксии за растения ще ви помогне да се грижат за всички видове стайни растения и цветя. 【Гъвкавост】Можете да публикувате теми домашен интериор на ъглов рафт.Може да се използва в дневен тракт, спалня, веранда, ъгъл, балкон, офис, двор, тераса, магазин, изложбена зала и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория