.

.

Комплект Цветни Заколок за Коса за Момичета, 3 бр., Щипки за коса с Флорални Лъкове за Коса, Аксесоари за Малки Момичета, Подаръци за тийнейджъри (от заколок Hiar 1)

Комплект Цветни Заколок за Коса за Момичета, 3 бр., Щипки за коса с Флорални Лъкове за Коса, Аксесоари за Малки Момичета,

Оценка на посетителите:

BGN 6.24
Брой продукти
Налично за поръчка

{Удобен и мек материал } Изключително ръчна работа с фиби от плат и изкуствено цвете, което е залепен бледо розово с игла. Здрав и удобен.Шнола на лигавицата може ефективно да защити косата и кожата на момичето.Поддържайте перфектна украса за коса, които ще отговарят на най-красивите малки момичета. {КРАСИВ дизайн} Тези цветни фиби за коса за малки момичета съдържат прекрасна комбинация от цветя и зелени листа, които изглеждат като истински цветя за комфорт. {Елегантен и идеален подарък за вашите момичета } Нашият набор от цветни заколок за коса за момиченца представени в 3 изискани цветови комбинации размер 2,7-3 инча с елегантни цветове и фиби-лъкове от бутикови коса на лигавицата, удобни в чорап.Избирайте ги за всеки повод, независимо дали това е фотосесията, игра в парка, парти, сватба или всекидневният живот. {Mailto включва} 3 стилни фиби за коса с цветя, за момичета/опаковка, размер на около 2,7-3 инча. {Гаранция за продажбата на 100% } Ние винаги сме искали да предоставим на нашите клиенти отлично обслужване, ако не сте доволни от нашите фиби за коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас за решение.Ще се опитаме да направим всичко възможно за вас в рамките на 24 часа. Набор от заколок за коса с цветя за момичета от 3 бр. : Размер на около 2,7-3 инча, ръчна изработка, с плат клипове и изкуствено цвете, което е залепен бледо розово с игла. Трайна и здрава.Напълно подравнени скоба може ефективно да защити косата и кожата момичета.Поддържайте перфектна украса за коса, които ще отговарят на най-красивите малки момичета. {100% гаранция за ПРОДАЖБА} Ние винаги сме искали да предоставим на нашите клиенти отлично обслужване, ако не сте доволни от нашите фиби за коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас за решение.Ние ще се опитаме да направи за вас всичко възможно в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория