.

.

VILLCASE Куче Котка Червена Папийонка с Лък, Регулируем Нашийник за Домашни любимци, Нашийник за кучета и Котки, Творчески Празнични Вратовръзки за Домашни Любимци, На?

VILLCASE Куче Котка Червена Папийонка с Лък, Регулируем Нашийник за Домашни любимци, Нашийник за кучета и Котки, Творчески

Оценка на посетителите:

BGN 3.51
Брой продукти
Налично за поръчка

? Регламентирано a. подходящ за повечето домашни котки. ? Всеки яка, изработен от устойчив материал, който не травмирующего врата. ?Лък и точка правят външния вид и по-стилен. ?Вратовръзка с лък в една червена точка за домашни любимци подходящ за изпълнения на живо, Хелоуин и други страни. ?Предлага широк избор от стилове.Направете си домашен любимец по-хубав, модерен и различен. ? Регламентирано a. подходящ за повечето домашни котки. ? Всеки яка, изработен от устойчив материал, който не травмирующего врата. ?Лък и точка правят външния вид и по-стилен. ?Вратовръзка с лък в една червена точка за домашни любимци подходящ за изпълнения на живо, Хелоуин и други страни. ?Предлага широк избор от стилове.Направете си домашен любимец по-хубав, модерен и различен.Пакетът включва 1 x вратовръзка-за кучета пеперуда.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория