.

.

CRLight Led крушка на Едисон с мощност 10 W с регулируема яркост, меко бяло сияние 3000 До 100 Вата Еквивалент на 1000ЛМ с Висока яркост, led крушки с нажежаема жичка на базата E26 п?

CRLight Led крушка на Едисон с мощност 10 W с регулируема яркост, меко бяло сияние 3000 До 100 Вата Еквивалент на 1000ЛМ

Оценка на посетителите:

BGN 14.93
Брой продукти
Налично за поръчка

Лампи с нажежаема жичка се използват топлинна енергия за преобразуване на светлинна енергия, това е топлинен източник на светлина, висока температура, висока консумация на енергия и по-кратък срок на годност, средно общо 1500 часа.Основата E26 среден размер и капачка от прозрачно стъкло в ретро стил edison ST64, подходяща за винтового основание E26 всякакви висящи осветителни тела, аплици, полилеи, вентилатори и т.Мека бяла цветова температура от 3000 До, подходящ за средна база E26, осветление на 360 градуса, чудесно за всяко приложение, като например ресторант, дневни, трапезарии, спални и стая за почивка, както вътре, така и отвън.Хората, които са обсебени от класически стил, могат да продължат да следват класически дизайн. Led крушки с цветова температура от 3000 Кельвинов светят малко по-бели, отколкото традиционните крушки с нажежаема жичка 3000 До създават мека, комфортна и здравословна атмосфера.Защо да изберем led лампи с нажежаема жичка за подмяна на лампи с нажежаема жичка?.Обновената версия на светодиода с дълбоко затъмняване.CRI всички светодиоди CRLight надвишава 85 Ra. · Пестене на енергия. Колкото по CRI, толкова по-силно визуално нарушава цвят.Температурата на повърхността на led крушки с нажежаема жичка е само на 140 ° F, което е много по-ниска, отколкото при лампи с нажежаема жичка 500 °F. · Ретро вид.Led Edison висока яркост мощност 10 W, всяка с led лампа използва led конец с нажежаема жичка с мощност 10 бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория