.

.

Калъф Galaxy Tab 4 8,0, Калъф T330, Калъф-Награда от изкуствена кожа Dteck Smart Cover с множество Ъгли, една Чанта-портфейл със стойка и функция за автоматично преминаване в режим н?

Калъф Galaxy Tab 4 8,0, Калъф T330, Калъф-Награда от изкуствена кожа Dteck Smart Cover с множество Ъгли, една Чанта-портфейл

Оценка на посетителите:

BGN 44.48
Брой продукти
Налично за поръчка

Съвместимост : Само за Samsung Galaxy Tab 4 8,0 см (T330/T331/T335).Това не е за Galaxy Tab 4 от 10.1 инча и не за Galaxy Tab 4 7.0 инча и не за Galaxy Tab A. It Подходящ само за Galaxy Tab 4 8,0-инчовата версия.Вградени магнити осигуряват бързото включване на функцията за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане, всеки път.Това помага да се удължи живота на батерията на вашия таблет.В този джоба има няколко слота, които позволяват да се инсталира няколко хоризонтални ъгли подложки, за да гледате филма или набиране на текст.Вътрешни отделения за карти са предназначени за съхранение на визитки / банкови карти / цифрови карти SD / SM-карти.Джоб за портфейл е предназначен за носене на няколко банкноти или долара на пътя.Деколтета, осигуряване на достъп до порта за зареждане и колонки.Достъп до гнездо за слушалки и силата на звука може да се получи, докато е в джоба.Проектиран с умен държач за стилус. Съвместимост : само за Samsung Galaxy Tab 4 8,0 см (T330/T331/T335).Това не е за Galaxy Tab 4 от 10.1 инча и не за Galaxy Tab 4 7.0 инча и не за Galaxy Tab A. It Подходящ само за Galaxy Tab 4 8,0-инчовата версия.Вградени магнити осигуряват бързото включване на функцията за автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане, всеки път.Това помага да се удължи живота на батерията на вашия таблет.В този джоба има няколко слота, които позволяват да се инсталира няколко хоризонтални ъгли подложки, за да гледате филма или набиране на текст.Вътрешни отделения за карти са предназначени за съхранение на визитки / банкови карти / цифрови карти SD / SM-карти.Джоб за портфейл е предназначен за носене на няколко банкноти или долара на пътя.Деколтета, осигуряване на достъп до порта за зареждане и колонки.Достъп до гнездо за слушалки и силата на звука може да се получи, докато е в джоба.Проектиран с умен държач за стилус . Съвместимост Предназначена единствено за Samsung Galaxy Tab 4 8,0-инчов таблет SM-T330 SM-T331 SM-T335, не за други модели таблети.Описание на продукта : -Екстериор от изкуствена кожа и мека вътрешна част осигуряват пълна защита; -Лека конструкция защитава Samsung Galaxy Tab 4, без да се увеличава количеството. -Висококачествен калъф-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас с отделения за кредитни карти. -Удобна позиция стойка за лесно набиране на текст, четене и гледане. -Поддържа функцията за автоматичен режим на сън / събуждане. калъф надеждно заключена с магнитна закопчалка. -Точно деколтета осигуряват пълен достъп до всички функции.Лесно се установява и отстранява. -Можете да изберете множество ярки и забавни цветове.Най-добрият подарък за вашите приятели и семейство.Безплатни подаръци : 1 х Стилус с различен цвят, 1 х Кърпа за почистване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория