.

.

Qiilu Изкуствени Сухи Палмови дървета Декор Големи Животни Главата на Елен Кука Закачалка-Часова Куки за Домашен интериор на Стаята (Черен) (Сив)

Qiilu Изкуствени Сухи Палмови дървета Декор Големи Животни Главата на Елен Кука Закачалка-Часова Куки за Домашен интериор

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Декоративен : триизмерен дизайн на главата на елен, повърхност е вдлъбната и изпъкнала, перфектен декоративен кука.Практичен : Кука красив и практичен.Куката под главата на елени, рога и оленьими ушите може да се използва за окачване на по-малки елементи.Куки за дрехи, усъвършенстван процес на печат, не е лесно изчезват и не е лесно да се носят. [Прилагането на] Без пробиване стенен монтаж група не разваля оригиналната повърхност на стената.Подходящ е за хол, баня, кабинет, антре и на други места.Приложение : Подходяща за монтаж в хола, банята, спалнята, коридора, зад вратата, и т.н. Може да се използва като закачалка за дрехи, кука за шапки, кука за ключове, кука за бижута и т.н. Декоративен : триизмерен дизайн на главата на елен, повърхност е вдлъбната и изпъкнала, перфектен декоративен кука.Практичен : Кука красив и практичен.Куката под главата на елени, рога и оленьими ушите може да се използва за окачване на по-малки елементи.Куки за дрехи, усъвършенстван процес на печат, не е лесно изчезват и не е лесно да се носят. [Прилагането на] Без пробиване стенен монтаж група не разваля оригиналната повърхност на стената.Подходящ е за хол, баня, кабинет, антре и на други места.Приложение : Подходяща за монтаж в хола, банята, спалнята, коридора, зад вратата, и т.н. Може да се използва като закачалка за дрехи, куката за шапки, кука за ключове, куката за бижута и т.н. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса Цвят : черен, сив (по избор) Размер : около 18,5 * 17 см / 7,3 * 6,7 инча Тегло : около 89 г / 3,1 грама съдържание на Пакета : 1 * Монтиране на куката Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
plastic
Color:
Black, Grey(optional)
Size:
approx.18.5*17cm/7.3*6.7in
Weight:
Approx.89g/3.1oz
Package list:
1 * Wall Hook :
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория