.

.

Чиния от Неръждаема Стомана Пепелник Стенни полици за съхранение в Банята 2 Пепелник От Неръждаема Стомана Тава За съдове От Неръждаема Стомана Тава За съдове От Н?

Чиния от Неръждаема Стомана Пепелник Стенни полици за съхранение в Банята 2 Пепелник От Неръждаема Стомана Тава За съдове

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Висококачествени материали от неръждаема стомана, без ръжда, лесно е деформиран, vi, Мултифункционална дизайн : това може да бъде чиния, пепелник или срок на съхранение телефон в банята.Лесно се отстранява.Благодарение на запазена монтаж на дупките може да се монтира на стената в банята или обществени тоалетни.Практичен аксесоар за баня, който ще осигури на вас и вашите семейства голямо удобство.Описание : Този богат на функции на срока за съхраняване на подходящи за домашна баня в или. изработени от неръждаема стомана, която е здрава, трайна и удобно за използване.Характеристики : Висококачествени материали от неръждаема стомана, ръжда, лесно е деформиран, vi, Мултифункционална дизайн : това може да бъде чиния, пепелник или срок на съхранение телефон в банята.Лесно се отстранява .Благодарение на запазена монтаж на дупките може да се монтира на стената в банята или обществени тоалетни.Практичен аксесоар за баня, който ще осигури на вас и вашите семейства голямо удобство.Технически характеристики : Състояние : 100% Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребристо? Размер : прибл. 10,5x5,3 см/4,13x3,35x30 инча Тегло : приблизително 134 г Помещение включва : 1 х ястие 1 Комплект винтове Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Параметри, които не калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от цвета на обекта.Моля, вземете стандартната версия.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория