.

.

Преносим Мини-Климатик, Малък Персонален Настолен Вентилатор-хладен въздух Kaivancy Влагозадържащ на Въздух, 3-Скоростни Охладители на Въздуха за Спални, Лятна Охлажд?

Преносим Мини-Климатик, Малък Персонален Настолен Вентилатор-хладен въздух Kaivancy Влагозадържащ на Въздух, 3-Скоростни

Оценка на посетителите:

BGN 17.07
Брой продукти
Налично за поръчка

Преносим охладител въздух изпълнява три функции, включително охлаждане на въздух, овлажняване и почистване. този един изпарителен охладител е способен да поддържа влажността в помещението и не предизвиква усещане на сухота на вашата кожа. Многофункционален чилър въздух - това е комбинация от охладител климатик, настолен вентилатор и овлажнител на въздуха.Той е снабден с 3 скорости, така че можете да изберете идеалната скорост за охлаждане.Посока на вятъра може да се регулира.Благодарение на най-новата технология за изпаряване на спрей може да се укрият от сухия въздух и да се насладите на мъгла.Този USB охладител на въздуха е с компактни размери и ultralight тегло, а също така е оборудван с невидима химикалка с преносим и компактен дизайн, го може лесно да се местят от стая в стая, в кухнята, в хотел, офис или на друго място. освен това, този преносим климатик ще осигури охлаждане пречистен въздушния поток – навсякъде, където ви е необходимо.Преносим и пестящ - Ние специално разработени този лесен вентилатор, климатик, за индивидуално използване.Насладете се на прохладата, и вече няма да се притеснявате за сметките за електроенергия.Само няколко цента на ден.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория