.

.

DOITOOL Плъзгаща се алуминиева Дограма, Брави за Защита от деца Ограничител на прозорците на Вашия дом Предпазни Ключалки Регулируема Защита на рамката на Вратата за ?

DOITOOL Плъзгаща се алуминиева Дограма, Брави за Защита от деца Ограничител на прозорците на Вашия дом Предпазни Ключалки

Оценка на посетителите:

BGN 5.59
Брой продукти
Налично за поръчка

Сверхпрочная дизайн осигурява дълготрайност и защита от корозия, многократна употреба, използването и надеждност.Осигурете безопасността на членовете на семейството и да се подобри циркулацията на въздуха в помещението.Също така е идеалният избор за ваканционни жилища, търговски центрове, болници, училища, офиси и жилищни сгради и т.н. Всеки замък раздвижного прозорци има ключ, и можете да го стегнете, като завъртите ключа.Идеален за врати на вътрешния двор, плъзгащи стъклени врати, плъзгащи се прозорци и т.н. Ефективно намалява риска от падане на деца, възрастни хора и домашни любимци с височина, защитава от кражба с взлом или кражба.Описание Това е набор от многофункционални плъзгащи се прозорци брави за сигурност с ключ.До внезапното затваряне на врати и прозорци или движение на децата.Lock може да бъде инсталиран в нормално състояние, ако това не е необходимо, може да бъде поставена в нормално затворено състояние.Дебели болтове, гладка прецакани туристи; лесно регулиране без налягане.Характеристики - Цвят : както е показано на фигура; - Материал : неръждаема стомана; Размер : 6, 50 X3, 60 X3,00 см /2, 55 X1, 41 X1, 18 инча; - идеална за врати на вътрешния двор, плъзгащи стъклени врати, плъзгащи се прозорци и т.н. - Ефективно намалява риска от падане на деца, възрастни хора и домашни любимци с височина, предпазва от грабеж или кражба. - Осигурете безопасността на членовете на семейството и да се подобри циркулацията на въздуха в помещението.Също така е идеалният избор за ваканционни жилища, търговски центрове, болници, училища, офиси и жилищни сгради и т.н. - Всеки плъзгащ се прозорец замъка има ключ, и можете да го стегнете, като завъртите ключа.- Сверхпрочная дизайн осигурява дълготрайност и защита от корозия, многократна употреба, използването и надеждност.- Размер : 6. 8x3. 6 виж Пакетът включва 1 x ограничител на прозореца.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория