.

.

CUJUX Нов Умен Diamond Термос с докосване на температурен дисплей От Неръждаема Стомана, Вакуумна Колба, Бутилка за Вода, утайка от Чаша, Термос, Чаша (Цвят: златен)

CUJUX Нов Умен Diamond Термос с докосване на температурен дисплей От Неръждаема Стомана, Вакуумна Колба, Бутилка за Вода,

Оценка на посетителите:

BGN 11.20
Брой продукти
Налично за поръчка

Изискана е диамантена повърхност, стилна и щедра, подходящ като подарък за приятелите си.Висококачествени материали от неръждаема стомана 304, здравословен и сигурен.Дълго време на експозиция, на кутията чаша с висока температура, е лесно да разберете температурата на водата в чашата.С филтър можете да филтрирате чай и т.н. Материал : неръждаема стомана + планински кристал.Изискана е диамантена повърхност, стилна и щедра, подходящ като подарък за приятелите си.Висококачествени материали от неръждаема стомана 304, здравословен и сигурен.Дълго време на експозиция, на кутията чаша с висока температура, е лесно да разберете температурата на водата в чашата.С филтър можете да филтрирате чай и т.н. Материал : неръждаема стомана + планински кристал.Изискана е диамантена повърхност, стилна и щедра, подходящ като подарък за приятелите на Висококачествени материали от неръждаема стомана 304, полезен за здравето и безопасен Дълго време на експозиция, индикация на температурата на капачки за чаши, лесно да се научат, температурата на водата в чаша с филтър, можете да филтрирате чай и т.н. Материал : неръждаема стомана + кристал Опаковка включва : 1 X термос Цвят : златен, сребърен Размер : 23 X6,5 см1. Поради ефекта на осветление и монитори цветовете могат леко да се различават.2. Моля се допуска грешка в 0,5-1 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането!Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, първо се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Благодарим ви!Бутилка за вода с вакуумна изолация за дома, офиса или автомобила.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория