.

.

Костюми за кучета Костюм Рокля Поло В Райе За Домашни Любимци Сватбена рокля от Риза Официален Смокинг с папийонка Обличам Копчета Облекло (Червен S)

Костюми за кучета Костюм Рокля Поло В Райе За Домашни Любимци Сватбена рокля от Риза Официален Смокинг с папийонка Обличам

Оценка на посетителите:

BGN 8.53
Брой продукти
Налично за поръчка

Стилен костюм с папийонка от мека и удобна материя. Стил, дизайн : Костюм с папийонка ще направи вашите любимци стръмни и модерни, че може да привлече много внимание.Лесно се побира и се отстранява с помощта на бял бутон.Трайност : Можете да използвате машинную пране и сушене в наличност.Различни размери и цветове по ваш избор, моля, сравнете действителните данни с таблицата за размери в описанието на продукта, за да изберете най-подходящите дрехи за малките кученца.Стилен костюм с папийонка от мека и удобна материя. Стил, дизайн : Костюм с папийонка ще направи вашите любимци стръмни и модерни, че може да привлече много внимание.Лесно се побира и се отстранява с помощта на бял бутон.Трайност : Можете да използвате машинную пране и сушене в наличност.Различни размери и цветове по ваш избор, моля, сравнете действителните данни с таблицата за размери в описанието на продукта, за да изберете най-подходящите дрехи за малките кученца.Модерен костюм-лък за домашни животни с бяла пуговицей лесно се облича и да стреля.След пускането на тази риза, кученцето маркира в тълпата.Подходящ за всеки повод : официално и ежедневно носене, особено за сватбени партита.Разнообразие от цветове и размери по ваш избор, за малки и големи кучета.Предлага се в много размери и цветове.S-образно деколте : 9,8 инча, гърдите : 14,5 инча, дължина : 9,4 инча. M-образно деколте : 11.8 инча, гърдите : 16,9 инча, дължина : 11,4 инча. L-образно деколте : 13,7 инча, гърдите : 18,8 инча, дължина : 13,3 инча. XL-образно деколте : 15,7 инча, гърдите : 20,4 инча, дължина : 15,7 инча. Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на монитора и яркостта на светлината.Моля, се допуска отклонение в размер на 0,3"-0,9" се дължи на ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория