.

.

YUANFLQ Стенен Космически Алуминиева Кутия За Сапун, Мултифункционален Хранилище за Източване, Стабилен, Здрав Органайзер За Душ, Тоалетна, Баня, Лепило без нокти Или ?

YUANFLQ Стенен Космически Алуминиева Кутия За Сапун, Мултифункционален Хранилище за Източване, Стабилен, Здрав Органайзер

Оценка на посетителите:

BGN 44.21
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : космически алуминий (трайна, екологично чист, устойчив на корозия).Характеристики : устойчив, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия, дебели, кух дизайн, вентилация и обдув, лесно късане, заоблен дизайн, разумно използване на пространството, лесен за почистване, силно натоварване (10 кг).Начин на инсталация : Инсталирайте, без лепило, без пирони / перфорация, два начина за инсталиране. Размер : 12x20x11,5 см, (дължина х височина, таблица специфични референтни размери).Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Етажерка за баня LOSYU имат прост и стилен дизайн.Той е функционален и може идеално да се обърне за вашия дом и офис.Материал : Космически алуминий повърхностна Обработка : анодизиран Размер на продукта : както е показано на фигура Стил на инсталация : пробиване/лепило Опаковка : 1 х полк за баня, аксесоари за изграждане на инсталиране : 1. Почистете повърхността там, където е необходимо да се установи.2. Повдигна задния капак, след това нанесете лепило върху чиста повърхност.3. Дръж рафта за съхранение на куки.За оптимално използване : 1. Използвайте продукта след 24 часа след инсталацията.2. Ако трябва да се откъсне лепило, моля, топло лепило сешоар, а след това свалям го. 3. Нанасяйте лепилото само върху гладка твърда повърхност.Моля, НЕ наклеивайте лепило върху боядисани стени и тапети, тъй като това ще доведе до премахване на боя или тапети.Благодарим ви за посещението на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще отговорим на вашия въпрос в рамките на 24 часа.Сервизно обслужване : Ние се стремим да осигурим удовлетвореност на всеки клиент, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория