.

.

Малки чаши за чай и алкохол LLY, Чаени чаши кунг-фу от естествен нефрит, с Капацитет на една унция от висок Клас подарък за бизнес и церемония (околобъбречна лой Jade)

Малки чаши за чай и алкохол LLY, Чаени чаши кунг-фу от естествен нефрит, с Капацитет на една унция от висок Клас подарък

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Полиране на естествен нефрит.Четири чаши в кутия.Размерът на всяка чаша : D5.2 * H3.2 вижте Тези красиви чаши изцяло са изработени на ръка. 2. Прозрачна текстура, гладка и елегантни линии.Висококачествени чаши за фантастично социален живот. 3. Бавно потягивайте, познавайте живота, изучавайте самосовершенствованием. 4. Подходящ за приготвяне на кунг-фу, чаша около една унция. 5. Най-добрият подарък за бизнес, културния обмен и церемонии.Чаша от естествен нефрит. малък по размер.Капацитет в една унция.На чаени чаши.Изцяло изработен ръчно и внимателно се посяват бутик.Задължително за забавление с приятели и роднини.Най-добрият подарък за бизнес, културния обмен и церемонии.Брой материали от нефрит е ограничено, производството е ограничено.Купете си възможно най-скоро!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория