.

.

Ragdoll50 Подложка за котки, 11,8 x 78 Мрежа за Защита от Котки, Квадратни Подложки за Кучета и котки, спъват развитието на Изкопни работи, за градината, Оградата, Мрежова За?

Ragdoll50 Подложка за котки, 11,8 x 78 Мрежа за Защита от Котки, Квадратни Подложки за Кучета и котки, спъват развитието

Оценка на посетителите:

BGN 30.83
Брой продукти
Налично за поръчка

【Подложка за котешки скрепер на закрито и открито,】 Избягвайте да се котки, кучета и други животни, унищожени зеленчуци, растения, не на изкопаване.Също така можете да го сложите на вашия диван, в колата и така нататък. 【Здрав материал】 Безопасен, нетоксичен материал, който ще изплаши вашите домашни любимци, но няма да им навреди.Можете лесно да нарежете на всеки квадратен подложка за котки чистачи на ивици или парчета с размер по-малък, за да те постави в никакъв желания от вас място. 【Възможност за рязане на】горе/долу / странични страни имат интерфейси, тази подложка за котешки скрепер с шипове могат да бъдат свободно нарязани и сращивать е необходимо. 【Защитете своята котка】 Хуманен 1-инчов пластмасов овце ще бъде достатъчно високо, за да котките далеч, но няма да им навреди. 【Без превъртане】 В комплекта са включени 16 извити на куки, които могат да се режат пряко, а след това затегнете край на килима. * Забележка : при получаване той скручен, се препоръчва да се постави върху него за известно време на тежки предмети, за да се възстанови уравновесеност.Характеристики : Избягвайте котки, кучета и други животни, уничтожающих зеленчуци, растения и така нататък.Хуманно решение за задържане на котки и кучета от копаене.Пластмасов трън предпазва от котки, но не им причинява вреда.Да бъдат обединени в една мрежа с конфигурируеми от потребителя размери и на дължина.Също така е възможно да приключи около стълбове или дървета, на животни не лазали.Технически характеристики : Материал : PP Цвят : черен Размер : приблизително 1,8 cm x 30 cm x 2 mp комплектът включва : 1 бр. x подложка за котки чистачи Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория