.

.

CLISPEED Домашна Преносима Студена Креативна Чаша за съхранение с Офис изолация, Мл Вода, Китайската Градинска за топлинни пътуване, Кафеена Чаша от Неръждаема Винтаж?

CLISPEED Домашна Преносима Студена Креативна Чаша за съхранение с Офис изолация, Мл Вода, Китайската Градинска за топлинни

Оценка на посетителите:

BGN 8.79
Брой продукти
Налично за поръчка

Случайна чашата за кафе : Използва се висококачествен материал с добри експлоатационни характеристики, здрав за по-дълъг срок на експлоатация.Чаша за вода с интелектуална температура : Изработен от висококачествена материал, много практичен за по-дълга употреба.чаша за пиене на вода.Метална бутилка за вода : Капачка ефективно може да се замърсят и други мръсни елементи.Това е много полезно.Декоративен държач за вода : по-Голям капацитет, напрежение, липса на мирис, лесен за носене.Отнася се до пътуване, тичане, фитнес, пикникам.Интелигентна температура на водата : Лек и преносим, му е по-удобно да се съхранява и да се изказват.Случайна чашата за кафе : Използва се висококачествен материал с добри експлоатационни характеристики, здрав за по-дълъг срок на експлоатация.Чаша за вода с интелектуална температура : Изработен от висококачествена материал, много практичен за по-дълга употреба.чаша за пиене на вода.Метална бутилка за вода : Капачка ефективно може да се замърсят и други мръсни елементи.Това е много полезно.Декоративен държач за вода : по-Голям капацитет, напрежение, липса на мирис, лесен за носене.Отнася се до пътуване, тичане, фитнес, пикникам.Интелигентна температура на водата : Лек и преносим, му е по-удобно да се съхранява и да се изказват.Пратката включва 1 x бутилка за вода Характеристики - Капацитет : 450 мл вакуумна чаша кафе - Това е също много добър контейнер, който можете да поставите в бара и на масичката за кафе за бутилки с вода. - Лек и преносим, му е по-удобно да се съхранява и транспортира с бутилка за вода. - Голям капацитет, което го прави подходящ за вода, сода, кафе, чай, сок и т.н., Бутилка за напитки от неръждаема стомана. - Материал : Неръждаема стомана, ПОЛИПРОПИЛЕН, силикон бутилка за вода от неръждаема стомана - Ефект на изолация добър, можете да се насладите на различни напитки на открито по всяко време изолирано пътна чаша. - Изработен от висококачествен материал, тя е много практична чаша за продължителна употреба напитки.Информация за стоки, Преносима вода с разумна температура и изолационни дизайн, много подходяща за използване на открито. метална бутилка за вода Ако търсите чаша за вода от неръждаема стомана, сте попаднали на правилното място!Това е чаша за вода, изработени от висококачествен материал, тя е безопасна. декоративен държач за вода Прост дизайн с изискан детайл прави практична.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория