.

.

Покани за рожден Ден на строителя в Пликове, Покани за рожден Ден на Строител, Покани За парти под формата на самосвала, Покани за парти под формата на строителен ка?

Покани за рожден Ден на строителя в Пликове, Покани за рожден Ден на Строител, Покани За парти под формата на самосвала,

Оценка на посетителите:

BGN 10.66
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Размер карти : Всяка карта с размер 4 "W x 6"Д, двустранен печат, ярки и атрактивни цветове, достатъчно място за запис на информация, отличен размер за деца. 2. Количество в опаковка : Всяка опаковка се състои от 20 карти и 20 на съответните пликове. 3. Уникален дизайн : Цветни и ярки, идеални за детски партита по повод рождения ден.Нека да поканим вашите най-добри приятели в незабравима парти с тези красиви покани картички. 4. Материал карти : Изработен е от висококачествен ултра силна материал за писане, издръжлив и лесен за писане!. 5. Ние също имаме голям избор от други покани за рожден ден, внимателно разработени от нашите качествени дизайнери в нашия магазин, за да можете да изберете от тях.Можете да продължите да разглеждате нашия магазин, и за вас винаги ще има стоки.Ако нашите продукти не отговарят на вас на 100% , моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да подобрим нашите продукти. 1. Размер карти : Всяка карта с размер 4 "W x 6"Д, двустранен печат, ярки и атрактивни цветове, достатъчно място за запис на информация, отличен размер за деца. 2. Количество в опаковка : Всяка опаковка се състои от 20 карти и 20 на съответните пликове. 3. Уникален дизайн : Цветни и ярки, идеални за детски партита по повод рождения ден.Нека да поканим вашите най-добри приятели в незабравима парти с тези красиви покани картички. 4. Материал карти : Изработен е от висококачествен ултра силна материал за писане, издръжлив и лесен за писане!. 5. Ние също имаме голям избор от други покани за рожден ден, внимателно разработени от нашите качествени дизайнери в нашия магазин, за да можете да изберете от тях.Можете да продължите да разглеждате нашия магазин, и за вас винаги ще има стоки.Ако нашите продукти не отговарят на вас на 100% , моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да подобрим нашите продукти. 1. Размер карти : Всяка карта с размер 4 "W x 6"Д, двустранен печат, ярки и атрактивни цветове, достатъчно място за запис на информация, отличен размер за деца. 2. Количество в опаковка : Всяка опаковка се състои от 20 карти и 20 на съответните пликове. 3. Уникален дизайн : Цветни и ярки, идеални за детски партита по повод рождения ден.Нека да поканим вашите най-добри приятели в незабравима парти с тези красиви покани картички. 4. Материал карти : Изработен е от висококачествен ултра силна материал за писане, издръжлив и лесен за писане! 5. Ние също имаме голям избор от други покани за рожден ден, внимателно разработени от нашите качествени дизайнери в нашия магазин, за да можете да изберете от тях.Можете да продължите да разглеждате нашия магазин, и за вас винаги ще има стоки.Ако нашите продукти не отговарят на вас на 100% , моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да подобрим нашите продукти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория