.

.

Безлопастной вентилатор, 3-Високоскоростен USB Акумулаторна батерия за Преносим Мини Вентилатор, Регулируеми Ръчно Персонален Вентилатор с ултра ниски Нива на Шум ?

Безлопастной вентилатор, 3-Високоскоростен USB Акумулаторна батерия за Преносим Мини Вентилатор, Регулируеми Ръчно Персонален

Оценка на посетителите:

BGN 9.02
Брой продукти
Налично за поръчка

【ПРЕНОСИМ ПЪТЕН ФЕН】Този акумулаторна батерия за преносим вентилатор, малък и лек, много лесен за използване, идеален за пътуване, пазаруване, спорт на открито или на всякакви други видове дейности на открито, просто го сложи в раница или хвърля се в колата си, можете да го носите със себе си навсякъде. Фен е малък и лек, лесен за използване и голо, че е много безопасно 2. Използването на висококачествени екологично чисти пластмаси, безопасни и не са замърсители на околната среда 5. 【3 степени са регламентирани】 Този ръчен безлопастной вентилатор, разработени с възможност за регулиране на мощността на вятъра, на 3 степени, която може лесно да се сменят с едно натискане на бутон можете да изберете скоростта на вятъра в съответствие със собствената си ситуация.Може да се зарежда с помощта на включения USB кабел, можете да го свържете към компютъра и блок за захранване или настенному зарядното устройство, а времето за зареждане е 1-2 часа. 【ИНОВАТИВЕН БЕЗЛОПАСТНОЙ ФЕН】Този персонален вентилатор изпълнена в иновационния дизайн без остриета, осигурява силен въздушен поток, без бързо въртящи се остриета, така че няма нужда да се притеснявате за допир до лопастям фен, той е безопасен за деца и домашни любимци.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория