.

.

Автомобилни Стикери SuperKaKa за Жени, Стикери за автомобил с Любов, Стъкло, Декоративни Стикери, аксесоари за автомобили, за Жени или Момичета (Дърво Бяло)

Автомобилни Стикери SuperKaKa за Жени, Стикери за автомобил с Любов, Стъкло, Декоративни Стикери, аксесоари за автомобили,

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

?【За материала】 Висококачествени автомобилни стикери от полиетилен, водоустойчив и слънчеви, трайни;. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【Услуги Superkaka】 Добър избор на подаръци - ние сме разработили разнообразие от модели и цветове, за да е идеално се комбинира с коли в различни цветове, това е подарък-изненада за семейството, приятелите и колегите си.Това е също продукт на ръчно изработени за вас, вашето семейство и деца.Повярвайте ми, когато всичко е готово, това е чудесна работа, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, и аз ще ви помогна. ?【За материала】 Висококачествени автомобилни стикери от полиетилен, водоустойчив и слънчеви, трайни;. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【За дизайн】 Украсете своя автомобил персонализираните автомобилни стикери, разработени Superkaka, и всеки, който ще го видя, восхитится неговата красота. ?【Услуги Superkaka】 Добър избор на подаръци - ние сме разработили разнообразие от модели и цветове, за да е идеално се комбинира с коли в различни цветове, това е подарък-изненада за семейството, приятелите и колегите си.Това е също продукт на ръчно изработени за вас, вашето семейство и деца.Повярвайте ми, когато всичко е готово, това е чудесна работа, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, и аз ще ви помогна.Как да направите така, за продукт, включен е 1. Пригответе картичка или стъргало, 2. Моля, почистете автомобилна цел неутрален препарат за почистване.Оставете да изсъхне. 3. Отклейте : чрез Завъртане на стикер на лицевата страна нагоре, на няколко пъти поцарапайте стикер карта, е необходимо да се гарантира, че продуктът е напълно приклеилось към предната трансферной филма, след това внимателно отклейте защитен слой с автомобилната етикети. 4. Най-накрая : прикрепете стикер за филм за прехвърляне на мястото, където искате да я залепите и няколко пъти го избършете, за премахване на всички въздушни мехурчета, а след това бавно повдигна прозрачността за прехвърляне. 5. Защита : Моля, не мийте автомобила в рамките на 3 дни след употреба.Не наклеивайте стикер при висока температура, ниска температура, в облачни и дъждовни дни, в противен случай това ще се отрази на ефекта на етикети.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория