.

.

HAOKTSB подарък Кутия за бижута Кутия-Органайзер За бижута За Пътуване Кутия-Органайзер За съхранение на Обици, Пръстени, Колиета Скоростна Голяма Пътна Бижута Кутия ?

HAOKTSB подарък Кутия за бижута Кутия-Органайзер За бижута За Пътуване Кутия-Органайзер За съхранение на Обици, Пръстени,

Оценка на посетителите:

BGN 69.99
Брой продукти
Налично за поръчка

Този органайзер за бижута може да побере почти всичките си различни декорации и аксесоари. 1, размер на кутията за организатор на бижута (Д x Ш x В) 10 "x 8" x 3,14" с всичките си накити бяха спретнато подредени и до тях беше лесно да стигнем, повече никога не запачкайте тоалетка.Елегантен и стилен външен вид като допълнение към вашия дом. 2, Органайзер за бижута се предлага с подарък предавателна кутия, която ще се превърне в чудесен подарък на дъщеря си, на приятелката си, жена си, майка си или на другите жени в живота си на рожден ден, Свети Валентин, Ден на благодарността, Коледа и т.н. 3, калъф за бижута, изкуствена кожа прави бижута здрави и практични с високо темперамент. 4, Органайзер за бижута с 8 закачалки, изработени от еластичен калъф-долу, за да си колиета не са объркани един с друг или са били завързани възли, работи добре като показване на колиета.Държач за бижута 2-те слойный дизайн осигурява повече място за съхранение на обици, пръстени, скоби, колиета и други лични вещи.Автомобилът е подходящ за бижута с различни размери и могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. 1, размер на кутията-организатор за бижута (Д x Ш x В) 10 "x 8" x 3,14", благодарение на което всичко на вашите бижута ще бъдат грижливо подредени и лесно достъпни; 2, калъф за бижута, изкуствена кожа прави бижута здрави и практични с високо темперамент; 3, органайзер за бижута с 8 закачалки, изработени от еластичен калъф на дъното, за да си колиета не са объркани един с друг или са били завързани възли, подходящ за показване на колиета.Държач за бижута двуслойни дизайн осигурява повече място за съхранение на обици, пръстени, скоби, колиета и други лични вещи. Той е мек на допир и защитава вашите бижута от повреди.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория