.

.

7 × 5 метра Фон със Слънчоглед във формата на Слон, на Фона на парти в чест на Деня на Раждането за Новороденото, Cartoony Фон За Момчета и Момичета, Банер честит Рожден Де?

7 × 5 метра Фон със Слънчоглед във формата на Слон, на Фона на парти в чест на Деня на Раждането за Новороденото, Cartoony

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : висококачествен полиестерен плат.Тя може да се използва като тапет, на фона на сцената, завеса, покривки за маса, аксесоари за дома и така нататък. Ние може да произвежда по поръчка всякакви размери за вас (9x6ft, 8x8ft, 10x10ft), можем също да отпечатате своето собствено изображение. Според правилата пощенски клон, дължина на пратката не може да бъде твърде голям, и ние можем само да я поставят за доставка.Отлична цветова обработка и реалистични детайли. 【Многоступенчатое УКРАСА】 се Прилага на рожден ден, в душата на бебе, на парти, за деца, видеофонах или фотобудках "Направи си сам" и така нататък. Моля, изпратете ни вашата лична информация чрез имейл.Тя може да се използва като тапет, на фона на сцената, завеса, покривки за маса, аксесоари за дома и така нататък. 【Защо да изберете нас】 Професионален производител на декорации за партита, персонализирана настройка, разумна цена, бърза доставка. 【HD ФОН БАНЕР】 Качеството на изработка на банер Happy party decorations изключително коварен., Опаковка : ★ 1,1 БР професионално полиэстерового фон.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория