.

.

OFUNGO Многофункционален Органайзер за Спалня, Скрин, Въртящата Короната, Кутия За Съхранение на Бижута, Обеци, Пръстен, Поставка за Дисплея, Прахоустойчив (Цвят: розо?

OFUNGO Многофункционален Органайзер за Спалня, Скрин, Въртящата Короната, Кутия За Съхранение на Бижута, Обеци, Пръстен,

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

ПО-ТРАЙНО КАЧЕСТВО : Кутия за съхранение на козметика е много практичен, той е изработен от безопасен материал ABS и PS, устойчив на надраскване и удар при падането.- Дебел и по-издръжливи в сравнение с традиционните акрилни продукти.Може да се използва не само за спалня, тоалетна маса, но и за плота в банята.ЕЛЕГАНТНО И КРАСИВО : Невероятни извивки и дръжки придават на образа на елегантност и лукс.Съхранение на бижута с голям капацитет ще направи вашата плота, по-подредено.Идеална за поставяне навсякъде в дома.Идеален подарък : Съберете си грим или бижута в този универсален органайзер за грим, който ще се превърне в идеален подарък за вашата съпруга или дъщеря.Идеални за рождени Дни, Нова година, Коледа, Деня на Свети Валентин, Деня на майката и на много други празници.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Органайзер за грим, който ще запази вашия грим чист.Красив дизайн органайзер изглежда страхотно на вашия тоалетката за кафе, маса в банята, тоалетката масата или бюрото.Организаторът ще зарадва жена си, дъщеря, приятели и майка ми.Идеален подарък за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и рождени Дни.Гаранция безрисков отговори : Ние сме абсолютно сигурни, че вие няма да съжалявате за избора си, купувайте си с увереност.Ние също така предлагаме ви гаранция без риск удовлетворение, ако имате някакви проблеми с продукта, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да ги разреши за вас.Ние сме на ваше разположение, за да реши всичките си проблеми. 1. Име на продукта : Кутия за хранения2. Цвят : зелен, розов, белый3. Материал : Екологично чист ABS материал4. Размер : както е показано на рисунке5. Занаят : изящна изработка, добре продуманный6. Категория : Многофункционална Кутия За Съхранение На Ювелирных7. Функция : голям капацитет, прахоустойчив, въртящи се на 8. Този продукт има само кутия за съхранение, както и други аксесоари се използват само за демонстрация ефекти.Добър дизайн и високо качество - това е удоволствие изискан живот, което дава на всяка съвременна жена е безкрайно красив живот в затворено пространство.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория