.

.

ARTtikke Прозрачни Пердета с Дължина 84 инча, 2, Панел, Cartoony Динозавър, Воал, Шифоновые Завеси на Прозореца, Пердета за Хола, Спалня, Барабани, Джобни алуминиева Дограма, О?

ARTtikke Прозрачни Пердета с Дължина 84 инча, 2, Панел, Cartoony Динозавър, Воал, Шифоновые Завеси на Прозореца, Пердета

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Създава лек, въздушен и изолиран вид, за да спални, кухня, хол, баня, пералня, студио.Създава лек, въздушен и изолиран вид, за да спални, кухня, хол, баня, пералня, студио.Прогладьте желязо, ако това е необходимо. ★ ПОВЕРИТЕЛНОСТТА ПОЛУПРОЗРАЧНА : красиво обрамляет вашите прозорци мек и мъгливо зрение.Калъф за въдица е с размер 3 инча, който е подходящ за пръти с диаметър до 2 см.Леко отфильтруйте рязко слънчева светлина и позволете ветерку да проникнат през прозорците.Бережная машинно пране.Ще ви хареса като тези леки панели създават усещане за парения и спокойствие под лек летен бриз.Изсушава се в перална машина при ниска температура. ★ ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране под формата на топлина с помощта на подобни цветове.Ефирни завеси - това перфектен баланс на светлината и уединение. ★ Размери : комплектът включва 2 броя прозрачни шифоновых завеси 52x84 инча, красивите и елегантни, можете да ги използвате за декорация на стаята си и всички места, които искате, за създаване на ярки и естествен ефект.Тази прозрачна материя е много мека, лека, приятна на пипане, но здрава. ★ ПРОЗРАЧНИ завеси : Благодарение на използването на полупрозрачен материал voile ще откриете, че завеси идеално балансиране на светлината и уединение, ще създаде въздушно и дышащее пространство във вашата стая. ★ Са идеални за уединение и контрол на осветление : те не само са красят прозорците, но и изключително функционални. ★ Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези прозоречни покрития от прозрачни воали, подходящи за всекидневна, спалня, кухня, детска стая, стая за гости, хотел, врати във вътрешен двор, тераси и плъзгащи се стъклени врати.Панела е подходящ за всяко помещение и красиво обрамят вашия прозорец, за което му неподвластен на времето вид. ★ ПРОЗРАЧНИ завеси : Благодарение на използването на полупрозрачен материал voile ще откриете, че завеси идеално балансиране на светлината и уединение, ще създаде въздушно и дышащее пространство във вашата стая.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория