.

.

Стенни Стикер за Геймъри, Детски Стикери за Стена, Гейм Контролер, Винил Художествени Етикети, Ученически Стикери за Стена за Момчета, Спалня, Детска и Хол, Начало Д?

Стенни Стикер за Геймъри, Детски Стикери за Стена, Гейм Контролер, Винил Художествени Етикети, Ученически Стикери за

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

❤【Размер и опаковка】 : 17x24 инча, брой : 1 лист.Разточете го на поролоновой покрива с памучна свещ клечка и амбалаж, се уверете, че приклеили на стена, без гънки.
.
❤【Материал】 : висококачествен екологично чист PVC(винилови) материал,нетоксичен, който предпазва околната среда, безопасна за използване.
.
❤【Водоустойчив ★ многократна употреба ★ Лесно се 】:① Водоустойчив материал, не се притеснявайте за повредата.лесно е залепен и се отстранява всяка суха, чиста и гладка повърхност.③ Може да се прилагат на повечето плоски повърхности, включително леко текстурирани стени, огледало или друга гладка повърхност, като стена, врата, прозорец, гардероб и т.н.
.
❤【Най-добрият подарък за вашето семейство】 : Тези цветни стикери са подходящи за детската, игри стая, хол, детска и навсякъде, където искате да е хубаво и топло. ★ Обичаш къща и обичат да живеят ★ у нас има много стенни стикери и други стоки за декора на стените, винаги има подходящ за вас.Добре дошли в Нашия магазин. ↗↗↗↗↗↗
.
❤【100% Възстановяване или повторно изпращане на 】 : 100% без риск покупка!Ние бихме искали да оправдае всички ваши очаквания, предлагайки на нашия декорация за стени с безусловно връщане на средства в случай, че не успяхме да отговарят на вашите изисквания.Вземете вашата резервация сега и се НАСЛАЖДАВАЙТЕ!
. Незаменима красота, водоустойчив и самозалепващи рана със собствените си ръце, когато се отделите време и търпение да я наклеивание, вие определено ще получите удоволствие от това.Завършвайки го, вие ще бъдете изненадани от красотата и ще бъдете дълбоко обсебен от него.начин на приложение 1. Отворете опаковката, извадете стикер на стената и да я изправите. 2. Намерете място за залепване, почистете мястото за залепване на суха кърпа, за да се увери, че тя чисто и опрятное. 3. Планирайте определено място в зависимост от големината на етикети, можете да използвате молив, за да отбележи малка марка. 4. Свалям илюстрация с малка цифрова маркирани на етикета и я залепете така, че да може да я види. 5. Поставете в съответствие с етикет на малката фигура. 6. Малки елементи в снимката, можете да залепите в съответствие със собствените си предпочитания. 7. Ако някой, който ще ви помогне да направите това заедно, ще стане по-лесно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория