.

.

Корк Влакчета, Сладък Карикатура, Практични, Красиви, Силни, Издръжливи, Фина Работа, Поставка за Напитки с домашни Любимци Дизайн за дома, за офиса, за Кафенета (#1)

Корк Влакчета, Сладък Карикатура, Практични, Красиви, Силни, Издръжливи, Фина Работа, Поставка за Напитки с домашни Любимци

Оценка на посетителите:

BGN 17.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Изработена от висококачествен корк поставка е здрав, трайни, лесно я повредите и тя има дълъг срок на служба.Широко приложение : Корк подложки са подходящи за използване в офиси, жилища, магазини, а също така могат да бъдат монтирани на кухни, продуктова стелажи и т.н., са Тънка работа : Край влакчета е внимателно обработени, за да се предотврати появата на драскотини или щети повърхности на мебели.Практично красиво : Corkboard поставка изысканна, практична и красива.Това е добър аксесоар на вашата маса.Фигура любимци : с помощта на сложна технология на производство, поставка е с фигура на животните и сладък cartoony вид.Функция : 1. Практично красиво : Corkboard поставка изысканна, практична и красива.Това е добър аксесоар на вашата маса.2. Тънка работа : Край влакчета е внимателно обработени, за да се предотврати появата на драскотини или щети повърхности на мебели.3. Фигура любимци : с помощта на сложна технология на производство, поставка е с фигура на животните и сладък cartoony вид.4. Широко приложение : Корк подложки са подходящи за използване в офиси, жилища, магазини, а също така могат да бъдат поставени в кухните, продуктова стелажи и т.н. 5. Висококачествени материали : Произведени от висококачествена тапи, подложки здрава, дълготрайна, им е лесно да се повреди, и те имат дълъг живот.Параметри : Тип на продукта : Корк подставкиматериал : корк Тегло : около 142 г / 5,0 унция. Съдържание на пакета : 2 корк влакчета.

Основни характеристики

Item Type:
Cork Coasters
Material:
Cork
Weight:
Approx. 142g / 5.0oz
Package List:
2 xCork Coasters :

Подобни продукти в категория