.

.

Zerodeko 2 бр. Керамични Молочник Кафе Сироп, Сметана на Прах за кафе, Мини-Опаковка за чай, Кана за Сироп, Мини-Стомна, Керамични Набор от Кафе, Бели Мини Чаени Чаши, Кана ?

Zerodeko 2 бр. Керамични Молочник Кафе Сироп, Сметана на Прах за кафе, Мини-Опаковка за чай, Кана за Сироп, Мини-Стомна,

Оценка на посетителите:

BGN 15.51
Брой продукти
Налично за поръчка

Мини-съдове за сосове : може да побере много течности, подходящи за съхранение на сос, мляко, салата, ароматизатори, алкохол и други подправки.Чашки за сос : Може да побере много течности, подходящи за съхранение на сос, мляко, салата, ароматизатори, алкохол и други подправки.Малки капацитет за соса : Универсална конструкция, могат да се използват за съхранение на сметана, захар, оцет, сос или друга течност.Дюза за чай : ОПАКОВКА СОК : Гладка повърхност и дизайн на дръжката, тази стомна може да се използва отново и отново, че ще ви донесе много удобства.Креативен дизайн на носа и гладка повърхност също го правят декоративно украшение на кафе на бара.Опаковка сироп : Тази стомна е изработена от висококачествени и издръжливи керамични материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Списък на опаковки 2 x стойка за съхранение Характеристики -Цвят : Бял сироп за кафе -Материал : Керамични чаши чай - Размер : 11,00 X12,00 X8,50 см / 4,32 X4,72 X3 кафе на сироп. -Елегантен, него не е лесно да се раздели, този малък керамична стомна може да се съхранява и не се занимава много места керамични каната за сметана. -Лек дизайн, този малък стомна е лесен за използване и переноске, той може напълно да отговарят на вашите нужди за приготвяне на сметана за кафе. -Специален дизайн на носа, тази стомна е идеален за подаване на мляко, сметана, маруля чинии, горещ кленов сироп, лют лъжици мед. -Изработени от керамични материали премиум-клас, тази кана за мляко е здрав и удобството в използването на керамика за чаени чаши. -Добър кана за приготвяне на сметана за кафе на бар, можете да го използвате за създаване на лате-арт за кана за приготвяне на кофейно-млечни сметана.Описание на продукта Опаковка за сметана Е очеловеченную дръжка, удобна за хващане и яка улей, който лесно се излее, не се разлива.държач за сметана за кафе Искате да купите практичен и многофункционален керамични кана за кафе?Ако трябва да погледнете в нашия керамични кана за кафе.капацитет за крем Кафе е изработен от висококачествен керамичен материал, трайни и трайни, която е безопасна за употреба.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория