.

.

30 бр., Добре Дошли, Украса За Дома, Ние сме Скучали през теб, Окачен Декор С Swirls, Добре Дошли у Дома, Окачени тавани с дървени Аксесоари За Партита, Знак За парти С Връщ?

30 бр., Добре Дошли, Украса За Дома, Ние сме Скучали през теб, Окачен Декор С Swirls, Добре Дошли у Дома, Окачени тавани

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

[Получавате] -30 бр. Комплект за декорация на тематична вечеря "Добре дошли у дома", окачен завъртете набор.Включително 20pcs модел вихрушка, 10шт вихрушка.Достатъчно, за да привлече вниманието на семейството и приятелите, това е чудесен избор за декорация на партита. [Уникален дизайн] - Класическата комбинация от черно и златни цветове, интересен модел "добре дошли у дома", който е лесно да се привлече вниманието на околните, с балони, фойерверки, къщи и други елементи на началната тема, за да създаде светла атмосфера, партита и отделянето на вашето парти.Вие и вашите гости ще останат незабравими и приятни спомени. [Подходящ за сцени] - Окачен джакузи "Добре дошли у дома" може да се използва за декорации, като например завръщането на членове на семейството, у дома, на връщане от училище, военна оставката, идването на родители, деца, завръщащи се от медения си месец, или вашето семейство, возвращающейся от чужбина.Тя може да се използва като подпори или декори за интериорни и екстериорни фотобудок. [Предварителна монтаж] - Лесна за използване, няма нужда за самостоятелно сглобяване.Всяка джакузи има кука, която може да се закача на куката, когато тя е отворена, или може да се закача навсякъде. [Висококачествени материали] - е Изработен от висококачествен картон и PVC, може да се използва много пъти. [Получавате] -30 бр. Комплект за декорация на тематична вечеря "Добре дошли у дома", окачен завъртете набор.Включително 20pcs модел вихрушка, 10шт вихрушка.Достатъчно, за да привлече вниманието на семейството и приятелите, това е чудесен избор за декорация на партита. [Уникален дизайн] - Класическата комбинация от черно и златни цветове, интересен модел "добре дошли у дома", който е лесно да се привлече вниманието на околните, с балони, фойерверки, къщи и други елементи на началната тема, за да създаде светла атмосфера, партита и отделянето на вашето парти.Вие и вашите гости ще останат незабравими и приятни спомени. [Подходящ за сцени] - Окачен джакузи "Добре дошли у дома" може да се използва за декорации, като например завръщането на членове на семейството, у дома, на връщане от училище, военна оставката, идването на родители, деца, завръщащи се от медения си месец, или вашето семейство, возвращающейся от чужбина.Тя може да се използва като подпори или декори за интериорни и екстериорни фотобудок. [Предварителна монтаж] - Лесна за използване, няма нужда за самостоятелно сглобяване.Всяка джакузи има кука, която може да се закача на куката, когато тя е отворена, или може да се закача навсякъде. [Висококачествени материали] - е Изработен от висококачествен картон и PVC, може да се използва много пъти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория