.

.

Струг с Индексируемой Твердосплавной Плоча, Набор от бита 1БР MGEHR2525-1.5/2/2.5/3/4/5 държачът за подслушване на канали MGMN Твердосплавная поставяне MGEHR Външен Струг Инструм?

Струг с Индексируемой Твердосплавной Плоча, Набор от бита 1БР MGEHR2525-1.5/2/2.5/3/4/5 държачът за подслушване на канали

Оценка на посетителите:

BGN 49.92
Брой продукти
Налично за поръчка

Детайли притежават добра твърдост, дълъг живот и намаляват разходите за инструменти.По-устойчив на абразия.По-ефективен.Изискана полиране, прекрасен блясък.Импортированная матрица, инструментален прът, внесени материал 40 Cr.Изключително практични и разнообразна среда за обработка, дори в много мръсна среда, като чугун, също има много добри характеристики.Спецификацияkt930 : обработка на детайли от неръждаема стомана JC700 : обновената версия на JC600, използвани за обработка на метални детайли.YZ6020 : Добра здравина, използвани за обработка на стоманени детайли при температура под 40 градуса.NC3030 : използва се за обработка на метални детайли.Намаляване на триене и натиск на рязане.PC9030 : Използва се за обработка на неръждаема стомана.Висока точност и твърдост. H01 : За обработка на алуминиеви и медни части.MGMN-G/M/H/T : Този -G/-M/-H /-T предоставя голямо разнообразие от шаблони.Пратката включва : Без поставяне : в процес на изграждане е само една лента с инструменти и гаечен ключ.НЯМА рязане на лентата : в комплект само за 10 остриета.Ако сте избрали и нож, и притежателя, вие получавате 10 бр. ножове, 1 бр. държач и гаечен ключ.Отличительныморе износостойкиморе эффективнаяточная полиране, матрица с фин блясък, внесен материал 40 Cr за прът инструмент.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория