.

.

CUSTYPE, Съвместим с калъф за iPhone 13 Pro Max, Чантата с държач за карти, пръстена за завъртане на 360 градуса [Двустранна поставка], Кожен калъф-портфейл с цип, с каишка през ра?

CUSTYPE, Съвместим с калъф за iPhone 13 Pro Max, Чантата с държач за карти, пръстена за завъртане на 360 градуса [Двустранна

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Съвместимост】 Тази чанта в чантата си през рамо само 【 е Съвместим с i Phone 13 Pro Max, диагонал на 6,7 инча, 】 издаден през 2021 година. 【4 в 1 】 калъф за телефон + портфейл + мини чанта за през рамо + поставка за пръстени.Просто вземи това, и ти можеш да ходиш, където и да отидете. 【Чанта-портфейл с цип】 Универсален портфейл с цип държи здраво всички в едно (може да побере повече от 8 карти и пари в брой). В чантата зашити две еластични каишка, които лесно се изваждат и се обвързват. 【Поставка с въртящ се на 360 ° пръстен】 Вграден държач с въртяща се на 360 ° пръстен осигурява удобство на задържане и работа с една ръка. 【Двустранен поставка 】 гледате любимите си предавания в свободното си време с хоризонтална стойка , или Facetime със семейството си / виж видео tictok с вертикална стойка. 【Заключване RFID】 Чанта-портфейл за i Phone 13 Pro max е облицован с RFID-экранирующим материал, който може да блокира RFID сигнали и защита на вашите кредитни карти, лична карта и шофьорска книжка от неоторизирани скенери. 【Полнокадровая защита и противоударность】 : Дизайн с открито лице лесен за използване телефон.Затваря всичките четири ъгъла на вашият i Phone, издигнати на первази и наклон на камерата помагат да се предотврати появата на драскотини по повърхността. 【Съвместимост】 Тази чанта в чантата си през рамо само 【 е Съвместим с i Phone 13 Pro Max, диагонал на 6,7 инча, 】 издаден през 2021 година. 【4 в 1 】 калъф за телефон + портфейл + мини чанта за през рамо + поставка за пръстени.Просто вземи това, и ти можеш да ходиш, където и да отидете. 【Чанта-портфейл с цип】 Универсален портфейл с цип държи здраво всички в едно (може да побере повече от 8 карти и пари в брой). В чантата зашити две еластични каишка, които лесно се изваждат и се обвързват. 【Поставка с въртящ се на 360 ° пръстен】 Вграден държач с въртяща се на 360 ° пръстен осигурява удобство на задържане и работа с една ръка. 【Двустранен поставка 】 гледате любимите си предавания в свободното си време с хоризонтална стойка , или Facetime със семейството си / виж видео tictok с вертикална стойка. 【Заключване RFID】 Чанта-портфейл за i Phone 13 Pro max е облицован с RFID-экранирующим материал, който може да блокира RFID сигнали и защита на вашите кредитни карти, лична карта и шофьорска книжка от неоторизирани скенери. 【Полнокадровая защита и противоударность】 : Дизайн с открито лице лесен за използване телефон.Затваря всичките четири ъгъла на вашият i Phone, издигнати на первази и наклон на камерата помагат да се предотврати появата на драскотини по повърхността.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория