.

.

Подвижни Колички PHULJHADI, Домакински Сервировочная Количка От Неръждаема Стомана, Кошница за дрехи, Сортировочная Количка на Колела, Сгъваема Количка за почистване ?

Подвижни Колички PHULJHADI, Домакински Сервировочная Количка От Неръждаема Стомана, Кошница за дрехи, Сортировочная Количка

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : Водоустойчива бича плат + скоба от неръждаема стомана.Размер : 65*55*90 см, носеща способност : 150 кг. Колелото : Универсална шалчета и сгъваема конструкция, лесно се движи, спестява място.Многоцелеви : Тази количка за пазаруване може да се използва за стоматологична болница, център, болница, хотелски стаи, козметични места, лесни за поставяне и съхранение на стоки.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа. 100% Абсолютно Ново качество!Срок за доставка : 1-2 дни, време на доставка за международна логистика е 15-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви служи от сърце!Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория