.

.

1 бр. Тематични Украси за партита в чест на рождения Ден на Принцеса Дисни – за Еднократна употреба Пластмасова Покривка Принцеси на Дисни | 71,25 х 51,96 инча, Еднократн?

1 бр. Тематични Украси за партита в чест на рождения Ден на Принцеса Дисни – за Еднократна употреба Пластмасова Покривка

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал : плат с цифри (не изчезва).Характеристики : Впитывающий, не показва, безшевни.Без джобове.Тип : компютърни печат за реалистичен външен вид.Приложение : Мультяшная семейно парти в чест на деня на раждането на деца, детски душ, кръщенета и други тематични декорации за партита, фотографско студио, зала за игри, декорация игри стая, покривка, тапети, завеси и всяко бижу за клубни дейности и т.н. Тази лека кърпа, ще ви осигури по-ярки цветове, които търсите на заден план.Забележка : 1. Винил не може да се пере.Ако се е образувал елементарно, просто използвайте влажна кърпа и / или меко почистващо средство (като сапун) и го избършете. 2. Всички декори ще бъдат изпратени в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина на стоки не може да надвишава 1,2 метра.Така че ние трябва изпращане на стоките в сгънат вид.Ето как да се отървете от бръчките. 1. Използвайте бутилката, за да е здраво търкалят в продължение на 3-4 дни. 2 Отопление с локално парно гладене и отново гладките.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория