.

.

Раница за бизнес Пътувания MATEIN, Раница за лаптоп Usb порт за зареждане за Мъже, Жени, Момчета и Момичета, Голяма Раница За лаптоп, Водоустойчив 17-Инчов Раница За лапто?

Раница за бизнес Пътувания MATEIN, Раница за лаптоп Usb порт за зареждане за Мъже, Жени, Момчета и Момичета, Голяма Раница

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Мрежести джобове отстрани за шише за вода и компактен чадър.Специално подбрани меки презрамки за по-удобно засаждане на натоварването от раменете. ★ Здрав : Изработен е от водоустойчив и здрав полиестерен плат с метални ципове. Удобна конструкция и табли с мека подплата и дебела, но мека многопанельной вентилирани подплата.Предно отделение с плетене на една кука за ключодържател осигурява джобове-организаторите за ключове, химикалки, моливи, мобилен телефон.Дишащи и регулируеми презрамки натоварването от раменете.Дишащи и регулируеми презрамки натоварването от раменете. ★ Лек и здрав, много подкладок отзад осигуряват максимална подкрепа на гърба. ★ Дизайн на USB порт : Благодарение на вградения USB зарядното устройство от външната страна и вградения зарядното кабел вътре, този usb-раница, предлага по-удобен начин за зареждане на мобилен телефон по време на ходене.Мрежести джобове отстрани за шише за вода и компактен чадър.В едно просторно главното отделение се поставят книги, обяд, лека облекло, училищни принадлежности и пътни принадлежности.Горна дръжка с поролоновой подплата позволява дълго време да я нося със себе си. ★ Много места и джобове : В едно отделно отделение за лаптоп се поставя 15,6-инчов лаптоп, както и 15-инчов, 14-инчови и 13-инчови лаптопи. ★ Безопасно и удобно : Багажното колан позволява залепване на раницата към багажу / чемодану, прехвърлете чрез вертикална дръжка на багажника за удобство за носене.Моля, обърнете внимание, че тази раница, не се храни сам, usb порт за зареждане осигурява само лесен достъп до зареждане.Моля, обърнете внимание, че тази раница, не се храни сам, usb порт за зареждане осигурява само лесен достъп до зареждане.Специално подбрани меки презрамки за по-удобно засаждане на натоварването от раменете.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория