.

.

【Подобрени Пламък】 Led крушки с пламък Morsatie, 4 Режима на блещукащите светлини с датчик за силата на тежестта, огненият крушка E26 за Хелоуин, Коледа, партита, веранда, ?

【Подобрени Пламък】 Led крушки с пламък Morsatie, 4 Режима на блещукащите светлини с датчик за силата на тежестта, огненият

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Супериорна ефект на пламъка】 Чрез оптимизация на 24 модели, анализ на 100 от най-добрите продукти, 3000 въпросници ефект led крушки с ефект на пламъка са много естествени, с красива светлина, като този на един горящ огън. ?【Незабавно променете атмосферата】Блестящо крушки предават магията на класическата свещ пламък, и можете да ги използвате навсякъде в дома си или в задния двор, за да създаде усещане за атмосфера и класически чар.Идеален за Хелоуин, Коледа, партита, веранда, тераса, стаи, ресторанта. ?【Екологично чисти и рециклирани материали】 Ние използваме въглеродно-неутрален, нетоксичен на производствения процес за производството на леки корпуси от рециклирана пластмаса - емисиите на парникови газове с 95% по-ниски, отколкото в други сгради.Създаването на този зелен кръг при използването на това, което вече имаме, значително ще намали отпадъците в дългосрочен план. ?【 Продължителност на живота в 2 пъти повече, отколкото при други】 Led крушки Morsatie с ефект на пламъка ще се увеличи срокът на служба на 2 пъти в сравнение с тези на конкурентите, благодарение на нашата патентована технология за отвеждане на топлината и led шарикам. ?【Доживотна гаранция】 Morsatie поддържа 30-дневен пълно възстановяване на сумата или замяна, с доживотна гаранция.Ние сме сигурни, че вашите крушки flame издържат на изпитанието на времето както трайност, така и на функционалността. ? Цвят на изображението може да се различават малко от реалния продукт.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория