.

.

Toddmomy Кърпи за матраци за деца 3 бр. Отлични Подложки, накладки, Непромокаеми, Миещи се, за игри За възрастните хора, Подарък за възрастни и Бебета, Смачивающий подлож?

Toddmomy Кърпи за матраци за деца 3 бр. Отлични Подложки, накладки, Непромокаеми, Миещи се, за игри За възрастните хора,

Оценка на посетителите:

BGN 20.03
Брой продукти
Налично за поръчка

Памук.Носилката за легла : Широко приложение; вие можете да я използвате навсякъде, където искате, ако имате достатъчно място за нея листове.Пътен подложка за свободни : Изберете тази детска подложка за писания в стил унисекс и преподнесите си като вежлив подарък за рожден ден, парти с разкриването на пода, на Коледа или на празник на празник. ти просто трябва да замести мат, а не се късат с легла цялата чаршафите всяка сутрин.Детски мат : От този мултифункционален бебешка подложка са изработени гъба за възрастни, постелки за легла при инконтиненция на урината, промяна на мат, одеало за деца за дневни грижи, матрак цилиндър за приучения да гърне или възглавница за нощно напикаване.Подложка за свободни дете : Подложка за детски легла, гъба, миещи за деца, приучающие дете на гърне, непромокаеми подложки за детска креватчета, памперси за многократна употреба от урина за деца и възрастни домашни любимци. Подложка за люлка : Изработен е от висококачествен памук материал, за по-дълга употреба.Пратката включва 1 x подложка за урина Характеристики-Произведен от висококачествен памук материал, за по-дълга употреба. - дизайн, с голям водопоглощающей способност, детето не се страхува от често уриниране. - Широко приложение; можете да го използвате навсякъде, където искате, ако имате достатъчно място, за да го раскатки. - Разпечатки с мультяшными модели, елегантен и нежен. - Материал : Памук. - чувството, че не е запушен, добра пропускливост на въздуха.Описание на продукта Пътен подложка за свободни Продукт може да се пере.подложка в плетена детска люлка Моющийся детски мат е изработен от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.уплътнение за смяна на пелени Продукт дышащее, идеален за използване на бебета. усещането на лигавицата позволява на бебето по-комфортно да спи.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория