.

.

Розов чаршаф за легло с цветен модел, за момичета - Фино Расчесанный памук, Дишащи, супер Мека Чаршаф за легло с акварельными рози за малки момичета, 52 x 28 x 9 инча, подх

Розов чаршаф за легло с цветен модел, за момичета - Фино Расчесанный памук, Дишащи, супер Мека Чаршаф за легло с

Оценка на посетителите:

BGN 10.66
Брой продукти
Налично за поръчка

100% Памук премиум-клас.Внесен.
?【 СУПЕР МЕКИ И еластични 】 Нашите плетени кърпи в цветенце от джърси премиум-клас, изработени от 100% фино расчесанного памук, който придава нежно кожата на бебето и максимална мекота.Той щедро е изработен с размер 52 'X 28' X 9', който лесно се разпъва и е подходящ за повечето стандартни матраци бебешко креватче.
?【 Модерен дизайн И превъзходно КАЧЕСТВО 】 Цвете чаршаф за легло извършва от талантлив дизайнер с най-модерен дизайн са акварельных рози, тя създава много женствена атмосфера и е идеален за детски стаи за момичета.За разлика от други фини и груби продукти на пазара, нашата цвете леглото е изработена от повече от 190гсм висококачествени гребенчатых памучни влакна, които са меки и трайни.
?【 ЛЕСНО се нанася И изчезва 】 Висококачествена еластична лента по целия дъното улеснява поставянето и премахването.Кажете сбогом с скомканной чаршаф, нашата цвете ясла ще яслите момичета красив и подреден.
?【 ХИПОАЛЕРГИЧЕН И ДИШАЩА 】 Кажи "не" на обриви или кожни инфекции!Нашата цвете леглото е изработена от 100% висококачествен памук, а не от други синтетични влакна.Той е отпечатан и боядисани с воден разтвор, напълно безопасни за бебето.Дишаща материал позволява по-добро регулиране на температурата.
?【 ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ УСМИВКИ 】 Ние сме толкова уверени в продукта, че даваме доживотна гаранция не само на качеството, но и за вашето удовлетворение и усмивка ? .История на Tyke Bliss : Tyke Bliss - това е марка, която настоява за независима дизайн и се стреми да произвежда продукти с материали най-високо качество на достъпни цени.Надяваме се да се създаде ви прекрасен и здравословни условия за живот. 100% БЕЗРИСКОВ покупка : Купи сега, и ако по някаква причина не сте доволни.Свържете се с нас и ние ще ви възстановим пълната стойност, без въпроси.Защо да изберете Tyke bliss : ✔️ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР : закупуване на пищови с цветен модел от премиум-клас спестява време и проблеми, свързани с ниско стока по-късно. ✔️ По-ДЕБЕЛ и дишащи : изработен е от памук с високо качество, а не от други синтетични влакна или от евтин памук.Той затопля бебе през зимата и запазва хладно през лятото.Отлично регулира температурата и предпазва от прегряване ✔️ ПОДХОДЯЩИ за ПОДАРЪЦИ : качество, което отличава нашият продукт от други измама листа.Той е вкусно опаковани за подарък под формата на детската душа, подарък за рожден ден, коледа подарък и т.н. ✔️ ТРАЙНОСТ : цветове същите ярки, като след стотици пранета, състоянието остане същото добро, както и след това, как малката расте. ✔️ МАКСИМАЛНА МЕКОТА : Кърпи за бебешко креватче се осигури максимална мекота с първия ден, не е необходимо да се пере много пъти, за да проверите мекотата. ✔️ ЩЕДРО произведено : Той щедро изработено от допълнителни материали, не е нужно да се притеснявате за някакви проблеми със свиване. ✔️ ОЦВЕТЯВАНЕ НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА : кажете сбогом на химически миризми.Малките деца са по-уязвими и податливи на вредни частици.Оцветяване на растителна основа е най-важно за отстраняването на вредни частици, като флуоресцентни агенти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория