.

.

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, черга ръчна изработка с принтом, 3D Домашно мат с Писмото принтом, Мат Хол, Спалня, Домашен Декоративен мат (Цвят: HT-10, разме?

DDPD Копринени Килими, Мека Подова Покривка, черга ръчна изработка с принтом, 3D Домашно мат с Писмото принтом, Мат Хол,

Оценка на посетителите:

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране.Екологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия. 1, кристална кадифе. Технология жаккардовой печат 2,3 D, триизмерна, силно чувство за йерархия, по-дълъг живот, нарежете го така, както ви харесва. 3, Метод на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране.Начин на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране.Екологичен, пълноцветен, не избледняват, не може да си позволи топката, по-удобен прием. 5, Нескользящие може да се използва на закрито и на открито, на подови покрития, както и на маси за бродерия. 1, кристална кадифе. Технология жаккардовой печат 2,3 D, триизмерна, силно чувство за йерархия, по-дълъг живот, нарежете го така, както ви харесва. 3, Метод на почистване : прахосмукачка, ръчно пране, машинно пране. Това е доста приличен размер, идеален за декорация на детска стая за момичета и момчета, спалня, хол, кабинет, на общежитието на колежа, под масичка за кафе и пред вашия диван.Много меки на пипане, плюс устойчиво на приплъзване гумени дъното, прави вашите деца и бебе са по-удобни и топли, когато те играят на полу4, екологични, пълноцветен, не избледняват, не може да вземе топката и по-удобен за вход.5, Нескользящие може да се използва в закрити помещения и на улицата, на пода, както и на маси за бродерия и таблицах6, поради ръчно измерване на поръчката ще бъде 1-2 см!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория