.

.

ZCMEB Творчески Водоустойчив Калъф за Сапун за Баня с Капак, Преносим Контейнер За Защита на Сапун за Пътуване, препарат за съдове, Аксесоари за Баня (Цвят: екрю)

ZCMEB Творчески Водоустойчив Калъф за Сапун за Баня с Капак, Преносим Контейнер За Защита на Сапун за Пътуване, препарат

Оценка на посетителите:

BGN 60.58
Брой продукти
Налично за поръчка

здрав , устойчив на прах.Лесен за използване и почистване.Подходящ е за банята или кухнята, за поставяне на сапун, подобно на гъба, четка, сапун и т.н. дръжте сапун за суха и чиста, идеално за предотвратяване на образуването на каша.Чудесен избор за дома или аксесоар за пътуване., здрав, пылеустойчивый.Лесен за използване и почистване.Подходящ е за банята или кухнята, за поставяне на сапун, подобно на гъба, четка, сапун и т.н. дръжте сапун за суха и чиста, идеално за предотвратяване на образуването на каша.Чудесен избор за дома или аксесоар за пътуване. абсолютно нов, vi, здрав, пылеустойчивый.Лесен за използване и почистване.Подходящ за бани и кухни за поставяне на сапун, подобно на гъба, четка, сапун и т.н. Дръжте сапун за суха и чиста, идеално за предотвратяване на образуването на каша.Чудесен избор за дома или аксесоар за пътуване.Материал : PP. Цвят : бежово, светло розово, светло синьо, светло лилаво. Пратката включва : 1x Кутия за сапун се дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория