.

.

Пъстро-Сини Блестящ Мрежест Чанта за дрехи с Пайети, Чанта За Пералня, Органайзер За Пътуване, за многократна употреба

Пъстро-Сини Блестящ Мрежест Чанта за дрехи с Пайети, Чанта За Пералня, Органайзер За Пътуване, за многократна употреба

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Размер】 - Детска чанта през рамо с размери 10 × 4 × 12 инча, малък и симпатичен на вид, подходящ за пътуване 3-8 деца през рамо, могат да се настанят лични вещи на децата, така че те са се научили да управляват неща от себе си.
. 【Качествен раница】 - Раница е изработена от саржевой тъкан, здрав и лек, водоустойчив и моющийся.
. 【Обемът】 - 1 голям джоб, 1 малък джоб, 1 скритото цип в големия джоб, 2 етажа джоба отстрани на раницата, които можете да използвате за съхранение на други малки предмети, като например чадъри и чаши, лесно да ги извадят и да се съхраняват.
. 【Сигурност и интелигентен дизайн,】-Предната част на нагрудника с катарама, се използва за предотвратяване на изплъзване двойно раменни колани при децата, закопчалка с свистком, децата могат да подуть в нея в случай на извънредна ситуация, за да привлече вниманието на околните. (Ден обтегач, ключалката може да се сваля)
. 【Широк диапазон на използване】 -може да се използва като бебешка багаж, училищна раница, чанта за пътуване на къси разстояния почивен ден, чанти за пътуване на дълги разстояния, чанти за пикник и т.н. Също може да се използва като подарък за децата, които ще дойдат в училище /запишат в новото училище, децата ще са много щастливи да се получи този прекрасен подарък.
.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория