.

.

NATIYA Комплект от 5 Етажа на торби за дрехи, Трайни и на Торби За многократна употреба за пране на дрехи, Блузи, Сутиени, Чорапи носочных изделия, Чорапи, бельо, Поли, Па?

NATIYA Комплект от 5 Етажа на торби за дрехи, Трайни и на Торби За многократна употреба за пране на дрехи, Блузи, Сутиени,

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

[Mailto включва в себе си] : Комплект от 5 торби за пране "M" (15,3 "X 19,2"). [UPDATE МАТЕРИАЛ] : В продукта се използват висококачествени полиэфирное влакна, с уникален дизайн и подобрена почистване на дрехи от триене.Обичайната мрежа, така, че водата минава през мивка по-гладко. [ЗАЩИТЕТЕ дизайн цип] : Проектиране на защитния своята практика с цип позволява да се избегне повреда на дрехи цип, за да удължите живота на продукта и да се улесни използването му. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ] : Нашият продукт лесно се сгъва, с малък размер, може да се използва не само като помощник при пране, но и са идеални за пътуване.Можете да сложите различни дрехи в различни опаковки за бельо, за да си дрехи, е по-подредено и гигиеничной.Можете също така да се сложи в една торба играчки, очила и други неща, за да направят дома по-спретнати. [ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО] : Защита от навиване - не позволява пряко триене сутиен и други дрехи, наматывание, разликата и други явления.Антидеформация - най-добрата защита дрехи от въздействието на водна деформация.Предотвращайте износване - да не се допуска попадане метал и бижута в други дрехи по време на пране, за да се предотврати порвание дрехи.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория