.

.

Термос За топла храна, на Обяд-Бокс, Термален Обяд-Бокс, Штабелируемая Случайна Кутия за Топла Храна, през Цялата Обяд-Кутия от Неръждаема Стомана 304, Херметически з?

Термос За топла храна, на Обяд-Бокс, Термален Обяд-Бокс, Штабелируемая Случайна Кутия за Топла Храна, през Цялата Обяд-Кутия

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Материал премиум-клас】 Вътрешната част е изработена от висококачествена хранителна неръждаема стомана SS304, която никога не ръждясва и, естествено, не съдържа BPA.Не поддържа аромати, така че можете да го използвате отново и отново.Външната повърхност и прегради са изработени от безопасен за храните пластмаса. ?【Универсален дизайн 】 може да се използва за приготвяне на топли ястия като супа, пържен ориз и т.н., Които ще поддържа топлина в продължение на 2-4 часа, или студени ястия, като салата, макарони, плодове и т.н. Моля, обърнете внимание, че за приготвяне на топли ястия напълнете контейнера не по-малко от 3/4, за да се гарантира добра топлоизолация. ?【Защита от течове и разливи】 Между изолирани отделения монтирани на тежкотоварни силиконови уплътнения за защита от свежест, течове и миризми.Моля, имайте в предвид, че връзката между слоевете трябва да бъде компактна, за да се предотврати изтичане и разливане.След като го използвате няколко пъти, тя ще стане гладка. ?【Портативностьипряжка】Контейнер за горещите вечери за деца с безопасни катарами от двете страни на обяд-бокс, които са лесно натискане.Няма нужда да се притеснявате за това, че кутията за обяд расшатается.Дъговидна ергономична дръжка : обяд-бокс е лесно за носене.Можете да го използвате всеки ден за доставка на храна в офиса, както и по всяко време в пътуване. ?【Ергономична дръжка】 дъговидна дръжка с ергономичен дизайн е по-удобно переноске, може да вдавливать в опаковки, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория