.

.

BESTOYARD 3 бр. Щипки за коса с кристали, Блестящи Фиби за коса, Детски Щипки за Коса, Булчински Шнола за Коса, Прическа С Кристали, Щипки за коса-Лъкове за Коса, Позлатени ?

BESTOYARD 3 бр. Щипки за коса с кристали, Блестящи Фиби за коса, Детски Щипки за Коса, Булчински Шнола за Коса, Прическа

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Коледни щипки за коса във формата на снежинки, златни аксесоари за коса "Боби", коледни украшения за коса, шапки, инструменти за полагане, Коледни щипки за коса : Красиви фиби за коса може да стане добър аксесоар за декор на косата на вашето дете, те са подходящи за всички стилове за коса ще превърнат вашето дете в отлично сияйна звезда. мини-шнола за коса на Дядо Коледа, вашата миличка ще бъде привлекателен и в тълпата, когато децата ще носят тези косата.Празнични фиби за коса : Нашите фиба за коса във формата на снежинки, стават най-добрият избор за Коледа, Нова година, сватба, парти, празник, снимки, подарък за рожден ден.Шнола за коса, разработена от нас и снежинкой, ще стане най-добрият избор за Коледа, Нова година, сватби, партита, фестивали, фотография, подаръци за рожден ден,.Шнола-крокодил със сняг носа : ? Идеални подаръци за жени - Сверкайте през зимата с тези ослепителен зимни главоболие уборами под формата на снежинки. - Marterial : блестящи коледни лъкове за коса., Блестящи фиби за коса. Шнола с бантиком за момичета : когато детето ви е заколку за коса, той ще е привлекателен в тълпата. коледна украса за коса са Изработени от материал с добър припадък, който лесно се поставя и може да побере фиби за коса с лък.Празнични фиби за коса : Нашите фиба за коса във формата на снежинки, стават най-добрият избор за Коледа, Нова година, сватба, парти, празник, снимки, подарък за рожден ден.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория