.

.

Съединителната пружина 1 бр. Диаметър на жицата 1 мм Стоманена Пружина пружина с двойна кука, разширява извор на напрежение напрежение, Хардуерни Аксесоари, Външен ?

Съединителната пружина 1 бр. Диаметър на жицата 1 мм Стоманена Пружина пружина с двойна кука, разширява извор на напрежение

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Антикорозионна материали : Тел от неръждаема стомана 304, която не ръждясва във влажна среда и има висока устойчивост към окисление, кислотостойкостью и устойчивост на корозия.Използването на висококачествени материали, с помощта на множество процедури и точна обработка, с висока издръжливост и отлично качество на повърхността, с отлични показатели при изпитване на умора, добрата технология на производство и стабилно качество.Притежава добра стабилност, устойчивост на спокойствие, устойчивост на корозия, дълъг живот.Размер на производството е точна.Можете да изберете подходящ размер на плъзгаща се система в съответствие с вашите реалните нужди, за да отговарят на вашите нужди.Широко се използва в различни случаи, като "направи си сам", промишленото производство, сервиз на металорежещи машини, сервиз на играчки, електротехника, дървообработване, мебели и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория