.

.

Слушалки с Костна проводимост KEDIDO Ear Clip, Слушалки с отворен ухото Слушалки за планинско Колоездене и Бягане, Работни Слушалки С Костна проводимост, Индукция Слушал?

Слушалки с Костна проводимост KEDIDO Ear Clip, Слушалки с отворен ухото Слушалки за планинско Колоездене и Бягане, Работни

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Високоговорител по време на спорт по всяко време и на всяко място. 【Лека и стабилна засаждане】 : Нашите спортни слушалки тежи 0,2 грама, произведени от висококачествен мек силиконов материал, позволяват да се отпуснете при работа, дизайн с отворен ухо помага за постигане на истинската безболезненности и безопасност, тъй като слушалките не трябва да поставите в ушния канал. Ако получите дефектна стока или имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас.За разлика от въздушната слушалки, безжични слушалки за джогинг не обременяют вас носенето.Ние сме на ваше разположение от 10 часа на ден, 7 дни в седмицата.Вграден микрофон осигурява по-ясен телефонно обаждане. Моля, прочетете внимателно ръководството на потребителя преди употреба. 【Автоматично сдвояване и интелигентно сензорно управление】 : слушалки с отворени уши се използва превключвател на хол.По време на употреба може да се докосне до всеки наушнику за управление на вашия телефон, например превключване на музика, възможност за регулиране на силата на звука, телефонни разговори, гласови помощник и т.3, създадени за спорт - по-удобен за слушане на музика!Характеристики : 1. 【Сверхнизкая забавяне и ясен разговор】 : Безжични слушалки са оборудвани с чип, Bluetooth 5.Това може да предотврати появата на някои опасни ситуации, тъй като можете да чувате околните звуци, когато го използвате за слушане на музика.3 за по-стабилна връзка, на по-висока скорост на трансфер и по-силен сигнал. 【Технология на костна проводимост с отворен дизайн, ушите】 : Bluetooth Слушалки с костна проводимост, които не са включени в ухото, осигуряват отличен звук чрез скулите.Благодарение на эргономичному объемному звука и обтекаемому опускающемуся дизайн на спортни bluetooth-слушалки може да не се снима с ушите по време на джогинг, танци или носенето на очила. Лесен за носене : В слушалките с костна проводимост се използва силиконов материал, който е много удобен в чорап, а теглото е много лека и малка, слушалки с отворени уши, подходящи за малки уши или за хора с високи изисквания за комфорт ушите. Стабилността на носене : в слушалките с костна проводимост се използва силиконов материал, който е лесен за носене дизайн на ушния затягане позволява надеждно да се определи слушалки с отворени уши в ухото, подходящи за любителите на спорта и активния времяпровождения3. 【Лека и стабилна засаждане】 : Нашите спортни слушалки тежи 0,2 грама, произведени от висококачествен мек силиконов материал, позволяват да се отпуснете при работа, дизайн с отворен ухо помага за постигане на истинската безболезненности и безопасност, тъй като слушалките не трябва да поставите в ушния канал.Благодарение на эргономичному объемному звука и обтекаемому опускающемуся дизайн на спортни bluetooth-слушалки може да не се снима с ушите по време на джогинг, танци или носенето на очила.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория