.

.

KISSITTY 50 Опаковки Памучни Тъкани Чанти За Съхранение с завязками 5,5x3,9 Инча С Флорални Принтом за Многократна употреба Подаръчни Чанти и калъфи за Бижута за Сватбени ?

KISSITTY 50 Опаковки Памучни Тъкани Чанти За Съхранение с завязками 5,5x3,9 Инча С Флорални Принтом за Многократна употреба

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Размери 】 около 14 см / 5.5 инча дължина, 10 см / 3.9 инча ширина. 【 Лесно да се направи със собствените си ръце 】 Можете да лесно да персонализирате, като добавите няколко невероятни амулети или с помощта на лента, печата, цветовете или канап. 【 ИЗПОЛЗВАНЕТО на 】 Тези забавни и селски чанта от естествен памук ще станат идеални торби за партита на душ кабини, сватби, рожденни дни, тържества и други мероприятия. 【 ПРАКТИЧЕСКИ ЧАНТА 】 В дизайна на чанти предвидена закопчалката на съвсем малък, което позволява на вас или гостите на вашето парти лесно затваряне и отваряне на подаръци пакети е необходимо. 【 Подходящ за всеки повод 】 е Идеално за партита, сватбени подаръци, подаръци за душ и защита на вашите малки съкровища.Също така за фестивала и за всички събития и празници, като Коледа, деня на благодарността, Ден на св. Валентин, годишнини, абитуриентски, които пътуват с бижута и т.н., подходящ за търговци на дребно, производители на бижута и украшения.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория