.

.

СКОРО на Сцената Занаяти Дървени Орнаменти Букви на Независимостта на Английските Украса Ден Настолен Украшение От Коледен Орнамент (B, Един размер)

СКОРО на Сцената Занаяти Дървени Орнаменти Букви на Независимостта на Английските Украса Ден Настолен Украшение От Коледен

Оценка на посетителите:

BGN 20.37
Брой продукти
Налично за поръчка

【Идеалното бижу】 Този американски Украшение Може да се използва през цялата година!Аз бях на дървен материал от най-високо качество!Този уникален дизайн ще Привлече вниманието на всички!. 【Е приложимо за различни сценарии】 Свещници за спални, хол, офис, трапезария, кабинет, къмпинг, бар, декориране на бар или осветление. и т.н. Материал : дърво. Размер : показва. дървена украшение от 1 бр. 【Идеалното бижу】 Този американски Украшение Може да се използва през цялата година!Аз бях на дървен материал от най-високо качество!Този уникален дизайн ще Привлече вниманието на всички!. 【Е приложимо за различни сценарии】 Свещници за спални, хол, офис, трапезария, кабинет, къмпинг, бар, декориране на бар или осветление. и т.н. Материал : дърво. Размер : показва. дървена украшение от 1 бр. Сцена Занаяти Дървени Орнаменти Букви на Независимостта на Английските Украса Ден на Работния Плот Украшение От Коледните орнаменти [Майсторство на изработката от естествена дървесина] Малки бижута са изработени от масивна дървесина, внимателно проектирани, издържливи, по качество и служат за декорация на дома.【Изискани стилове】 Нашите стелажи за продукти имат изискан индивидуални модели на всеки продукт, и като украса може да се използва не само за украса за дома, но и елегантни произведения на изкуството.【Идеалното бижу 】 Това американското украса може да се използва през цялата година!Аз бях на дървен материал от най-високо качество!Този уникален дизайн ще привлече вниманието на всички!【Е приложимо за различни сценарии】 Свещници за спални, хол, офис, трапезария, кабинет, къмпинг, бар, декориране на бар или осветление. и т.н. Материал : дървен【Многофункционален】 Сватба парти, рожден Ден, Юбилей камина, интериор на кухня, интериор на полицата антре, вътрешна баня, централно украса винтажного масата за хранене, кафенета и т.н., Размер : показва 1 бр. дървена декорация.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория